Alkoholambulatorium – få hjælp til dit misbrug

På Dansk MisbrugsBehandlings alkoholambulatorium kan du deltage i alkohol behandling både på dag og aftenhold i Aalborg, Århus, Odense, København og Kolding. Vi tilbyder et alkoholambulatorium, hvor der er mindst mulig indgriben i din dagligdag. Du kan gå på arbejde og klare forpligtelser samtidigt.

 


Behandling i øjenhøjde

Vi fokuserer på at møde dig, der hvor du er. Derfor er vores misbrugsterapeuter alle tidligere misbrugere – de kan sætte sig ind i, hvad du gennemgår. Vi tilbyder også, at din familie kan deltage i vores pårørende familieprogram.

Hør mere om vores alkohol ambulatorium


Du bor hjemme under behandlingen

En ambulant alkoholbehandling giver dig mulighed for at bo hjemme, mens du er i behandling for din alkoholafhængighed. Vi har gode erfaringer med at vores deltagere bor hjemme. Vores behandlingshold ligger om morgenen eller udenfor normal arbejdstid, så alle kan være med.


Besøg vores alkoholambulatorium

Du er velkommen til at komme forbi anonymt og se Dansk MisbrugsBehandlings alkoholambulatorium i København, Odense, Århus, Aalborg eller Kolding. Du får mulighed for at se omgivelserne og høre mere om vores behandlingsprincipper såsom Minnesotabehandling. Hvis du har andre diagnoser, så tager vi højde for det i din behandling.

 

Kontakt os anonymt i dag

Comments are closed.