Alkoholbehandling Køge – bo hjemme under behandling

Dansk MisbrugsBehandling er et behandlingscenter med certificerede misbrugsrådgivere, der selv er tidligere misbrugere. Hos os kan du bo hjemme under din alkoholbehandling og deltage i dag og aftenhold.


Undgå døgnbehandling og fortsæt hverdagen

Vi sørger for at din alkoholafvænning foregår i trygge rammer. Derfor kan du bo hjemme og arbejde samtidig med, at du er i alkoholbehandling tæt på Køge. Du får også støtte og hjælp til at afprøve strategier, du lærer på behandlingscentret.

Dansk MisbrugsBehandling tilbyder en anonym og uforpligtende samtale om alkoholbehandling i nærheden af Køge, hvor vi afklarer omfanget af dit alkoholforbrug.


Kontakt os i dag omkring dit alkoholforbrug


Dag og aftenhold – hvad der passer dig

Hos Dansk MisbrugsBehandling kan du komme i alkoholbehandling i Køge området. Vores behandlingscenter ligger i København. Her kan du både deltage i dag og aftenhold, så du kan arbejde samtidigt. Vores misbrugsrådgivere prøver så vidt muligt at skræddersy et forløb, der passer til din hverdag og familieliv, så du kan være i alkohol behandling i trygge rammer. Bor du tættere på København, så læs mere om alkoholafvænning København.

 


Tilbud til familie og pårørende

Hvis du er pårørende eller i familie med en alkoholiker, kan vi også hjælpe dig. Du er måske frustreret, føler afmagt og svigt, og det kan vi hjælpe dig med.

 


Få en uforpligtende snak med alkoholbehandling Køge i dag

 

Comments are closed.