Anonym alkoholrådgivning i København

Få anonym og uforpligtende alkoholrådgivning i København hos Dansk MisbrugsBehandling.

Alkoholrådgivning for både misbrugere og pårørende.

Vi tilbyder anonym rådgivning til dig, der har brug for alkoholrådgivning på Sjælland.

Dansk MisbrugsBehandlings alkoholrådgivning i København kan hjælpe dig til at afdække graden af dit alkoholmisbrug og give dig vores anbefaling til en løsning på dit alkoholproblem.

Når du søger alkoholrådgivning på vores afdeling i København bliver du mødt af en af vore erfarne alkoholrådgivere, som i en samtale af ca. 1 times varighed, kan give dig råd og vejleding til hvordan du bedst kan løse dit alkoholproblem.

Dansk MisbrugsBehandlings afdeling for alkoholrådgivning på Sjælland ligger i centrum af København – bare 2 minutter til fods fra Rådhuspladsen.


Vores alkoholrådgivning i København tilbyder blandt andet:

  • En afklarende samtale, hvor vi afdækker graden af dit alkoholmisbrug
  • En alkoholbehandling tilpasset din hverdag
  • Hjælp til pårørende om hvordan man bedst motiverer en alkoholiker til behandling

Alkoholrådgivning hos Dansk MisbrugsBehandling i København foregår ambulant, enten i morgentimerne eller uden for normal arbejdstid, så du kan bo hjemme og passe dit job mens du deltager i alkoholbehandlingen

Når du deltager i ambulant alkoholbehandling – evt. uden for normal arbejdstid – er du endvidere selv herre over, hvem der skal vide at du har søgt behandling.

Dette har erfaringsmæssigt stor betydning for mange af vore klienter.

Læs om  Sådan foregår alkoholbehandling her


Alkoholrådgivning i København – for ”helt almindelige danskere”

Deltagere i Dansk MisbrugsBehandlings alkoholrådgivning i København er helt almindelige danskere. Håndværkere, skolelærere, sygeplejersker, selvstændige, efterlønnere, akademikere, sosu- assistenter, kontorpersonale osv. – som danskere er flest.

Den eneste gruppe der ikke er repræsenteret er de meget socialt belastede alkoholikere, som Dansk MisbrugsBehandling, alkoholikere vil forsøge at henvise til en mere intensiv og omfattende behandlingsform.

Du kan læse mere om vores alkoholrådgivning og behandlingskoncept her


Alkoholrådgivning Sjælland – i centrum af København

Den seneste forskning viser med al tydelighed, at for alkoholmisbrugere der har arbejde (eller en daglig struktur i øvrigt) og som samtidig ikke er forankret i et misbrugsmiljø, har alkoholrådgivning foretaget ambulant den samme – eller bedre – effekt målt i forhold til døgnbehandling.

Derfor har Dansk MisbrugsBehandlings alkoholrådgivning i København deltagere fra hele Sjælland, da mange vælger at bruge den ekstra tid på transport, for på den måde undgå at skulle lade sig indlægge i døgnbehandling.


Alkoholrådgivning i København – også for pårørende

Dansks MisbrugsBehandlings alkoholrådgivning på Sjælland tilbyder også råd og vejledning til pårørende til alkoholikere.

Alkoholafhængighed påvirker hele familien, men mange pårørende til alkoholikere ved ikke, hvordan de skal gribe situationen an.

Dansk MisbrugsBehandling tilbyder råd og vejledning og kan hjælpe dig til at forberede den svære samtale, hvor du konfronterer en alkoholmisbruger med sit alkoholproblem


Kontakt Dansk MisbrugsBehandling på 70 10 03 03 – vi svarer alle ugens 7 dage.

Du kan også bestille en afklarende samtale på vores afdeling i København – anonymt, gratis og uforpligtende.


Du kan også kontakte alkoholrådgivning Sjælland her eller på mail og vi svarer dig senest den efterfølgende hverdag.

Comments are closed.