Alkoholrådgivning

Ring til vores døgntelefon og få professionel alkoholrådgivning til alkoholmisbrugere og pårørende – det er gratis, uforpligtende og anonymt.

Dansk MisbrugsBehandling er en del af landets største og ældste udbyder af privat alkoholrådgivning og misbrugsbehandling, og vi har hjulpet tusindvis af danskere ud af et misbrug, der ødelagde deres og deres pårørendes liv.

På vores døgnåbne telefon sidder erfarne misbrugsbehandlere klar til at give dig alkoholrådgivning – uanset om du er pårørende, eller om du selv har et misbrug. Vores telefoniske alkoholrådgivning er gratis og fortroligt – du kan være anonym, hvis du ønsker det.


 

En afklarende samtale kan være starten på et liv uden alkohol

Er du i tvivl om, hvorvidt du har et behandlingskrævende alkoholproblem, kan vores alkoholrådgivning hjælpe med at give dig et svar. Ved brug af internationalt anerkendte diagnosetests er vi i stand til at afdække graden af dit misbrug og give dig vores forslag til en løsning.

Har du et erkendt alkoholproblem, og overvejer hvordan en eventuel behandling kan passe ind i din dagligdag, kan vores alkoholrådgivning sammen med dig udarbejde en behandlingsplan, der tilgodeser dine forpligtelser i hverdagen. Vores behandlingstilbud er fleksibelt og altid tilpasset den enkeltes behov.

En samtale hos Dansk MisbrugsBehandling, hvor du får personlig alkoholrådgivning, er ligesom vores telefoniske alkoholrådgivning gratis, uforpligtende og fortrolig.

Følg linket og læs mere om typiske tegn på alkoholisme


 

Alkoholrådgivning til pårørende til alkoholikere

Det kan være både frustrerende og smertefuldt at være pårørende til en alkoholmisbruger, og det kan være vanskeligt at finde en konstruktiv måde at tackle problemet på. Professionel alkoholrådgivning er for mange pårørende første skridt til at hjælpe misbrugeren til at få taget hånd om sit problem.

Såfremt du som pårørende har behov for det, er du velkommen til at kontakte os, enten for en snak på telefonen eller for at aftale en samtale med alkoholrådgivning på et af Dansk MisbrugsBehandlings centre i Aarhus, Aalborg, Kolding, Odense eller København.

Vi kan så give dig støtte, råd og vejledning i, hvordan du bedst forholder dig til drikkeriet, og motiverer misbrugeren til alkoholbehandling.

Følg linket: Sådan motiverer man en alkoholiker og læs om, hvordan man bedst griber den svære samtale an.


 

Alkoholrådgivning til virksomheder og arbejdsgivere

Medarbejdere med alkoholmisbrug

Mange medarbejdere fortæller, at det hele startede med et par drinks for at modvirke stress

Såfremt I i virksomheden har en medarbejder, der drikker for meget, er vi behjælpelige med alkoholrådgivning og vejledning til, hvordan I bedst griber situationen an.

Vi er gerne behjælpelige ved en eventuel intervention – dvs. den samtale, hvor medarbejderen konfronteres med sit alkoholproblem. Dansk MisbrugsBehandling har tilknyttet professionelle interventionister som på virksomheden kan være behjælpelig med “den svære samtale”.

Som en del vores alkoholrådgivning til virksomheder, vejleder vi om, hvordan man tilrettelægger en alkoholbehandling således, at medarbejderen kan passe sit arbejde – helt eller delvist – mens behandlingen står på.

Endvidere kan vi tilbyde råd og vejledning i spørgsmål, der vedrører alkoholpolitik på arbejdspladsen, behandlingsaftaler mellem virksomhed og medarbejder, skattefri finansiering af alkoholbehandling, finansiering af behandling gennem sundhedsforsikringer m.m.

Læs mere om vores tilbud til virksomheder og personale


 

Alkoholrådgivning København, Aarhus, Aalborg, Odense og Kolding

Dansk MisbrugsBehandling har behandlingscentre i hele landet, så du kan altid komme til en rådgivende samtale tæt på dig. Kontakt Dansk MisbrugsBehandling og aftal alkoholrådgivning i København, Aarhus, Aalborg, Odense eller Kolding

En sådan afklarende samtale er fortrolig, anonym og gratis

Kontakt os alle dage på tlf. 70 10 03 03

 


Relevante links: Alkoholbehandling Aalborg


Comments are closed.