Alkoholrådgivning

Alkoholrådgivning til alkoholmisbrugere

Er du i tvivl om hvorvidt du har et behandlingskrævende alkoholproblem, er du velkommen til at kontakte os. Ved brug af internationalt anerkendte diagnosetests er vi i stand til at afdække graden af dit misbrug og give dig vores forslag til en løsning.

Har du et erkendt alkoholproblem, og overvejer hvorledes en eventuel behandling kan passe ind i din dagligdag, kan vi sammen udarbejde en behandlingsplan, der tilgodeser dine forpligtelser i hverdagen.

En sådan samtale er gratis, uforpligtende og fortrolig.

Følg linket og læs mere om typiske tegn på alkoholisme


 

Alkoholrådgivning til pårørende til alkoholikere

Det kan være både frustrerende og smertefuldt, at være pårørende til en alkoholmisbruger, og det kan være vanskeligt at finde en konstruktiv måde at tackle problemet på.

Såfremt du som pårørende har behov for det, er du velkommen til at kontakte os, enten for en snak på telefonen eller for at aftale en samtale på et af Dansk MisbrugsBehandlings centre i Aarhus, Aalborg, Kolding, Odense eller København.

Vi kan så give dig støtte, råd og vejledning i hvordan du bedst forholder dig til drikkeriet, og motiverer misbrugeren til alkoholbehandling.

Følg linket: Sådan motiverer man en alkoholiker og læs om hvordan man bedst griber den svære samtale an.


 

Alkoholrådgivning til virksomheder og arbejdsgivere

Medarbejdere med alkoholmisbrug

Mange medarbejdere fortæller, at det hele startede med et par drinks for at modvirke stress

Såfremt I i virksomheden har en medarbejder, der drikker for meget, er vi behjælpelige med råd og vejledning til, hvordan I bedst griber situationen an.

Vi er gerne behjælpelige ved en eventuel intervention – dvs. den samtale hvor medarbejderen konfronteres med sit alkoholproblem. Dansk MisbrugsBehandling har tilknyttet professionelle interventionister som på virksomheden kan være behjælpelig med “den svære samtale”.

Som en del vores alkoholrådgivning til virksomheder, vejleder vi om, hvordan man tilrettelægger en alkoholbehandling således, at medarbejderen kan passe arbejde – helt eller delvist – mens behandlingen står på.

Endvidere kan vi tilbyde råd og vejledning i spørgsmål, der vedrører alkoholpolitik på arbejdspladsen, behandlingsaftaler mellem virksomhed og medarbejder, skattefri finansiering af alkoholbehandling, finansiering af behandling gennem sundhedsforsikringer m.m.

Læs mere om vores tilbud til virksomheder og personale


 

Alkoholrådgivning København, Aarhus, Aalborg, Odense og Kolding

Kontakt Dansk MisbrugsBehandling og aftal alkoholrådgivning i København, Aarhus, Aalborg, Odense eller Kolding

En sådan afklarende samtale er fortrolig, anonym og gratis

Kontakt os alle dage på tlf. 70 10 03 03

 


Relevante links: Alkoholbehandling Aalborg


Comments are closed.