Professionel Alkoholrådgivning

Dansk MisbrugsBehandling tilbyder alkoholrådgivning til alkoholmisbrugere, pårørende, arbejdsgivere og kolleger.

Alle alkoholrådgivere ansat i Dansk MisbrugsBehandling er specialuddannede indenfor alkoholmisbrug og behandling, og har alle mange års erfaring indenfor alkoholrådgivning.

Læs mere om vores alkoholrådgivning og -behandling her.


 Alkoholrådgivning til alkoholmisbrugere

Er du i tvivl om, hvorvidt du har et behandlingskrævende alkoholproblem, er du velkommen til at kontakte os for alkoholrådgivning.

Ved brug af internationalt anerkendte diagnosetests er vi i stand til at afdække graden af dit misbrug og give dig vores forslag til en løsning.

Har du et erkendt alkoholproblem, og overvejer hvorledes en eventuel alkoholrådgivning kan passe ind i din dagligdag, kan vi sammen udarbejde en behandlingsplan, der tilgodeser dine forpligtelser i hverdagen – således at det er muligt at gå i alkoholbehandling, mens du passer dit arbejde og bor hjemme.


Alkoholrådgivning i Syd- Øst- og Nordjylland og på Fyn og Sjælland

Dansk MisbrugsBehandling tilbyder alkoholrådgivning på dag- og aftenhold i København, Aalborg, Aarhus, Odense og Kolding. Det er derfor muligt for de fleste med bopæl i Syd-, Øst-, Midt- og Nordjylland og på Fyn og  Sjælland at deltage i vores ambulante alkoholrådgivning – med mindre en 1 times transport, og på den måde har mulighed for at bo hjemme og passe arbejde, mens man modtager alkoholrådgivning.

Læs mere om behandling på et behandlingscenter, hvor du bl.a. kan få ambulant behandling


 Alkoholrådgivning til pårørende

Det kan være både frustrerende og smertefuldt, at være pårørende til en alkoholiker, og det kan være vanskeligt at finde en konstruktiv måde at tackle problemet på.

Såfremt du som pårørende har behov for det, er du velkommen til at gøre brug af vores tilbud om alkoholrådgivning. Enten for en snak på telefonen eller for at aftale en samtale på vores behandlingscentre enten i København, Aalborg, Aarhus, Odense eller Kolding. Vi kan så give dig råd og vejledning til hvordan, du bedst forholder dig til drikkeriet.

Mange familier har gjort brug af vores tilbud om alkoholrådgivning, hvor familien er mødt op til en samtale inden de konfronterer alkoholikeren med sit problem.

Når familien på den måde har fundet fælles fodslag og er godt klædt på til “den svære samtale” forøges chancerne for et godt resultat betydeligt.

En sådan samtale er gratis, uforpligtende og fortrolig.

Læs mere på: rådgivning til pårørende til alkoholafhængige
og mere om misbrugspårørende


 Alkoholrådgivning til virksomheder

Dansk MisbrugsBehandling har sin egen alkoholkonsulent, som gerne kommer på besøg på virksomheden og tilbyder professionel alkoholrådgivning til arbejdsgivere.

Såfremt I i virksomheden har en medarbejder, der drikker for meget, er vi behjælpelige med alkoholrådgivning og vejledning til, hvordan I bedst griber situationen an.

Vi er gerne behjælpelige ved en eventuel intervention – dvs. den samtale hvor medarbejderen konfronteres med sit alkoholproblem, og hvor der indgås aftale om alkoholbehandling.

Da Dansk MisbrugsBehandlings alkoholrådgivning ligger i dagtimerne eller uden for normal arbejdstid, er det muligt for en medarbejder at passe sit arbejde – helt eller delvist – mens vedkommende modtager alkoholrådgivning.

Derfor er Dansk MisbrugsBehandling i stigende grad den foretrukne alkoholrådgivning for virksomheder i Syd-, Øst-, Midt- og Nordjylland og på Fyn og Sjælland.

Endvidere kan vi tilbyde alkoholrådgivning og vejledning i spørgsmål, der vedrører alkoholpolitik på arbejdspladsen, behandlingsaftaler mellem virksomhed og medarbejder, skattefri finansiering af behandling, finansiering af behandling gennem sundhedsforsikringer m.m.

Kontakt os på tlf. 70 10 03 03 – Vi svarer alle dage


Dansk MisbrugsBehandlings adresser:

Alkoholrådgivning Aarhus:
Dansk MisbrugsBehandling
Hack Kampmanns Plads 1
8000 Aarhus C

Alkoholrådgivning Kolding:
Dansk MisbrugsBehandling
Mazantigade 5
6000 Kolding

Alkoholrådgivning Aalborg:
Dansk MisbrugsBehandling
Adelgade 2, 1. sal
9000 Aalborg

Alkoholrådgivning København:
Dansk MisbrugsBehandling
H.C. Andersens Boulevard 37
1553 København K

Alkoholrådgivning Odense:
Dansk MisbrugsBehandling
Vestergade 73
5000 Odense


Relevante links: Alkoholbehandling Aalborg

Comments are closed.