Behandlingssteder i Aarhus, Aalborg, København, Odense og Kolding

Leder du efter et behandlingssted for alkoholmisbrug eller andre typer misbrug?

Dansk MisbrugsBehandling har 5 ambulante behandlingscentre på tværs af landet – find dit behandlingssted i Aarhus, Aalborg, Kolding, Odense eller København. På Dansk MisbrugsBehandlings behandlingssteder tilbyder vi bl.a. behandling for alkoholmisbrug, hashmisbrug, kokainmisbrug, ludomani og købemani.


Dansk MisbrugsBehandling er et ambulant behandlingstilbud:

Dansk MisbrugsBehandling er et af de behandlingssteder i Danmark, der har specialiseret sig i ambulant behandling af alkoholmisbrug og anden afhængighed.

Dansk MisbrugsBehandling tilbyder behandling for:

 

Behandlingskonceptet er ens på vores behandlingssteder. Uanset hvilket behandlingssted du bliver tilknyttet, vil du møde veluddannede misbrugsbehandlere og velafprøvet, professionel, ambulant behandling med udgangspunkt i Minnesota-modellen.


Kontakt os alle dage på tlf. 70 10 03 03 for en snak – eller bestil en samtale med en af vores dygtige alkoholrådgiver for en udredende samtale. En sådan samtale er uforpligtende, fortrolig og gratis.

 


Behandling både morgen og uden for normal arbejdstid

Vi tager hensyn til dig og dine forpligtelser i dagligdagen. Derfor tilbyder vi behandling på både morgen- og aftenhold på alle vores behandlingssteder. Du kan således bo hjemme og behøver ikke sygemelde dig fra arbejde for at deltage i alkoholbehandling.

Når du går i ambulant behandling på et Dansk MisbrugsBehandlings behandlingssted, er det også helt op til dig selv, hvem du fortæller til, at du er i behandling. Denne diskretion betyder meget for mange af vores deltagere.

 


Døgnbehandling eller ambulant alkoholbehandling?

Når man skal beslutte sig for et behandlingssted for alkoholmisbrug, må man overveje om man har behov for døgn- eller dagbehandling.

En undersøgelse foretaget af Sundhedsstyrelsen i 2006 fastslår, at med undtagelse af de allermest belastede misbrugere, er der ikke forskel i effekten på ambulant behandling og døgnbehandling.

Såfremt du er i tvivl om dit behandlingsbehov, så kontakt os for en anonym samtale, og har du behov for det, henviser vi dig til et af landets førende behandlingssteder for døgnbehandling enten på Sjælland, Fyn eller i Jylland, afhængigt af hvad der passer dig bedst.

Dansk MisbrugsBehandling har samarbejdsaftaler med landets førende behandlingsstedet for døgnbehandlinger.

 


Er du i familie med en misbruger?

Mange pårørende finder det utroligt belastende ikke at kunne tale med alkoholmisbrugeren om problemet på en konstruktiv måde. Alt for ofte ender samtalen om drikkeriet i diskussioner og skænderier – og mange pårørende føler sig afvist af misbrugeren.

Kontakt Dansk MisbrugsBehandling og få en snak om hvordan du bedst griber situationen an, og motiverer misbrugeren til at gøre noget ved sit alkoholproblem. Vi kan tage samtalen telefonisk, eller I kan komme på besøg på et af vores behandlingssteder – det er op til jer.

 


Dansk MisbrugsBehandling– et behandlingssted nær dig

Vores behandlingssteder ligger i Nordjylland, i Aalborg, Østjylland i Aarhus,  Sydjylland i Kolding og på Fyn i Odense og på Sjælland i København. Langt de fleste danskere har adgang til vores behandlingscentre inden for kort transporttid, og kan deltage i ambulant alkoholbehandling – også udenfor arbejdstid – så indlæggelse i døgnbehandling kan undgås.

Få skræddersyet et program tilpasset din dagligdag på et af vores behandlingssteder i Aarhus, Aalborg, Kolding Odense eller København.

De fleste misbrugere er ganske almindelige danskere, som har familie og arbejde. Hos Dansk MisbrugsBehandling lægger vi vægt på, at du kan passe dine forpligtelser i hverdagen, mens behandlingen står på.

 


Kontakt os alle dage på 70 10 03 03

Kontakt os her Eller send en mail - du får svar senest efterfølgende hverdag.

Comments are closed.