Finansiering af alkoholbehandling – virksomhed

Som virksomhed har I en række muligheder for at udvise social ansvarlighed ved at hjælpe en medarbejder med et misbrug via finansiering af alkoholbehandling. Se hvordan I kan gøre en forskel.

Har I inkluderet virksomhedsfinansieret alkoholbehandling som en del af jeres CSR-strategi? Det er en stor gruppe fremsynede virksomheder begyndt at gøre i erkendelsen af, at mange ellers velfungerende og vigtige medarbejdere kan ryge ud i et misbrug. Et misbrug, der i værste fald påvirker den ansatte både personligt og professionelt.

Læs hvordan I kan hjælpe medarbejdere i en svær situation eller ring til os på tlf.: 70 10 03 03‎ og hør, hvordan andre virksomheder tackler medarbejdere med alkoholmisbrug.

Sundhedsforsikring

Såfremt medarbejderen er dækket af en sundhedsforsikring, med dækning af misbrugsbehandling, dækker denne typisk udgifterne i forbindelse med alkoholbehandling.

Dansk MisbrugsBehandling er godkendt af alle udbydere af sundhedsforsikringer i Danmark:

  • Codan
  • Mølholm
  • PFA
  • If
  • Top Danmark
  • Skandia
  • Danica
  • M.fl.

Dansk MisbrugsBehandling er behjælpelig med kontakt til de enkelte forsikringsselskaber og udfærdiger de nødvendige dokumenter i forbindelse med forsikringsfinansieret behandling.


Arbejdsgiverbetalt misbrugsbehandling

Såfremt din virksomhed har en alkoholpolitik, der tilbyder finansiering af alkoholbehandling til medarbejdere, er denne udgift fradragsberettiget, og din medarbejderen bliver ikke beskattet af værdien af behandlingen.

Dette gælder også selvstændige, der kan lade udgifterne til alkoholbehandlingen indgå som en udgift for virksomheden, uden at deltageren selv beskattes af beløbet.

Har du spørgsmål til finansieringen af en medarbejders behandlingsforløb? Ring til os, så tager vi en snak på tlf.: 70 10 03 03
________________________________________

Økonomisk støtte til alkoholbehandling

Nogle virksomheder tilbyder delvis finansiering af alkoholbehandlingen, og andre yder medarbejderen et lån til finansiering af alkolbehandlingen, i henhold til virksomhedens alkoholpolitik.

Comments are closed.