Ludoman

- PROFESSIONEL HJÆLP I EN SVÆR SITUATION

Har du besluttet dig for at søge hjælp, har du taget det første vigtige skridt til et bedre liv.


Ambulant behandling

Hos Dansk MisbrugsBehandling tilbyder vi ambulant behandling af ludomani i Aalborg, idet succesraten i ambulant behandling er fuldt på højde med den for døgnbehandling.

Fordelen ved ambulant behandling frem for døgnbehandling er, at man – mens man er i behandling – får støtte og hjælp til at afprøve nye livsstrategier og foretage de fornødne ændringer i sin dagligdag.


Behandling tilpasset din hverdag

På Dansk MisbrugsBehandling indretter vi os efter dig og dine forpligtelser i hverdagen. Har du tid om dagen, kan du følge vores dagbehandling, men passer det bedre i forhold til arbejde, studier eller familie, tilbyder vi også behandling om aftenen.


Ingen ventelister

På Dansk MisbrugsBehandling er der løbende indskrivning. Når du har besluttet dig, kan du starte behandlingen med det samme.


Ingen offentlig registrering

Al henvendelse og deltagelse er anonym og fortrolig, idet Dansk MisbrugsBehandling ikke er en del af det offentlige system.


Er det nu nødvendigt…

Er du i tvivl om hvorvidt du har et behandlingskrævende spilleproblem, er vi gerne behjælpelige med en professionel udredning ved brug af internationalt anerkendte diagnoseredskaber. Kontakt os for en forsamtale, som er fortroligt, uforpligtende og gratis.


Behandling, efterbehandling og familieprogram

Behandlingen består af 2 møder ugentligt i 6 uger på aftenhold i afdelingen i Aalborg. Herefter følger 6 måneders efterbehandling, hvor vi følger op på, hvordan du klarer dit nye liv uden spil.

I forbindelse med behandlingen er der tilbud til familie og pårørende om deltagelse i vores familieprogram.


Minnesotabehandling

Dansk MisbrugsBehandling tilbyder behandling efter Minnesotamodellen – en af de ældste og mest anerkendte behandlingsformer, der har hjulpet millioner af mennesker verden over.


Offentlig transport lige til døren

Dansk MisbrugsBehandling i Aalborg ligger centralt i Jens Bangs Stenhus – ca. 10 minutters gang fra stationen og alle bybusser kører næsten til døren.


Kontakt os for en snak, som er fortrolig, gratis og uforpligtende på
tlf 70 10 03 03

 

Comments are closed.