Dansk MisbrugsBehandlings medarbejdere


Søren Skensved

Søren Skensved, Direktør

Søren Skensved. Direktør og ansvarlig leder, behandlingsrådgiver samt ansvarlig for behandlingsprogram og metode. Søren Skensved er uddannet Addiction Counselor (misbrugsterapeut) fra Hazelden i Irland i 2000. Specialuddannet behandler af spilafhængighed i USA og Certificeret i henhold til American Counsel on Compulsive Gambling. Søren har været uddannelsesleder på alkoholuddannelsen i Danmark og har arbejdet i misbrugsbehandling siden 2000.

Kontakt: skensved@danskmisbrugsbehandling.dk

 


Peter Daniel Hansen

Peter Daniel Hansen. Økonom og administrator.Peter Daniel Hansen er uddannet civiløkonom fra Handelshøjskolen i Århus og har en bred administrativ og regnskabsmæssig erfaring.
Peter har det overordnede ansvar for Dansk MisbrugsBehandlings daglige drift.Peter er en del af Dansk MisbrugsBehandlings ledelse og har været det siden starten i 2007

Kontakt: peter@danskmisbrugsbehandling.dk

 


Bente Engstrøm

Bente Engstrøm Wøbbe

Bente Engstrøm Wøbbe.Virksomhedsansvarlig læge.
Uddannet læge i 1987. Bente har som læge overvejende haft ansættelser indenfor det socialmedicinske område, hvor helbredsmæssige og sociale problemstillinger i relation til misbrug løbende har indgået i arbejdsopgaverne. Bente har været tilknyttet Dansk MisbrugsBehandling siden 2012. Som virksomhedsansvarlig læge er Bente med til at sikre at al behandling foregår i overensstemmelse med sundhedsstyrelsens bestemmelser.

Kontakt: engstrom@danskmisbrugsbehandling.dk

 

 


Marco Guarino

Marco Guarino, Misbrugsrådgiver og daglig leder af Dansk MisbrugsBehandling i Aalborg. Uddannet alkolog i 2003. Marco har arbejdet som misbrugsrådgiver siden 2003 og har bl.a. været behandlingsleder på Taarup Behandlingscenter. Certificeret ludomanibehandler i 2009. Ansat ved Dansk MisbrugsBehandling siden 2009.

Kontakt: marco@danskmisbrugsbehandling.dk

 


Aud Johannessen

Aud Johannessen

Aud Johannessen. Misbrugs- og familierådgiver og daglig leder af Dansk MisbrugsBehandling København. Aud er uddannet Danish Addiction Counselor i 2002, og har siden da arbejdet kontinuerligt i misbrugsbehandling bl.a. på Taarup BehandlingsCenter og BehandlingsCenter Sjælland.
Ansat ved Dansk MisbrugsBehandling siden 2010

Kontakt: aud@danskmisbrugsbehandling.dk

 


Leif Østergaard

Leif Østergaard

Leif Østergaard. Misbrugsrådgiver og daglig leder af Dansk MisbrugsBehandling i Aarhus.
Leif er uddannet Krop og Gestaltterapeut i 2002 og har gennemgået VASU’s efteruddannelse i misbrug. Leif har arbejdet med misbrugsbehandling siden 1996, bl.a. på Tjele Behandlingscenter, Kråsiglund Behandlingshjem på Behandlingscenter Bakkedalgaard og som behandlingsleder på Asgårds Behandlingscenter. Ansat ved Dansk MisbrugsBehandling Aarhus siden 2012

Kontakt: leif@danskmisbrugsbehandling.dk

 


Laust Olsen

Laust Olsen

Laust Olsen. Misbrugsrådgiver. Uddannet Danish Addiction Counselor i 2008. Ansat ved Behandlingscenter Svanegården som misbrugs behandler og daglig leder 2009 – 2012.
Ansat ved Dansk MisbrugsBehandling Odense siden 2012.

Kontakt: laust@danskmisbrugsbehandling.dk

 


Radha Vijayarankan

Radha Vijayarankan

Radha Vijayarankan. Cand. Psych. Radha er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet. Hun har tidligere arbejdet i IOGT, som gruppeleder for pårørende til alkoholikere, og har endvidere erfaring fra den ambulante psykiatri, primært med depression og angstlidelser. Radha er ansat som projektleder på “De små Skuldre”, et gratis tilbud til børn og unge pårørende fra familier med alkoholmisbrug. Hun kører i den forbindelse gruppeforløb i afdelingen i Aarhus, og har endvidere samtaleterapi med fokus på problematikker knyttet til misbrug
Ansat ved Tjele-Dansk MisbrugsBehandling siden april 2016.

Kontakt: ravi@tjele.com

 


 

Henning Robert Larsen

Henning Robert Larsen. Misbrugsrådgiver.Uddannet pædagog fra Pædagogseminariet i Aalborg. Uddannet familieterapeut og gestaltterapeut. Senest ansat som leder af Jammerbugt Børne Familiecenter. Arbejdet med misbrugsbehandling siden 1994.
Ansat ved Dansk MisbrugsBehandling siden 2011.

Kontakt: henning@danskmisbrugsbehandling.dk

 


Gitte Nørr

Gitte Nørr

Gitte Nørr. Misbrugs- og familierådgiver. Gitte er uddannet Danish Addiction Counselor i 2004. Gennemgået kognitiv uddannelse indenfor misbrug. Certificeret NADA akupunktør. Efteruddannelse indenfor afhængighed og konflikthåndtering.
Ansat ved Dansk MisbrugsBehandling i januar 2013.

Kontakt: gitte@danskmisbrugsbehandling.dk

 


Jesper Christensen, behandlingsrådgiver

Jesper Christensen

Jesper Christensen. Misbrugsrådgiver. Jesper er uddannet Danish Addiction Counselor i 2007.Jesper er efteruddannet indenfor dobbeltdiagnoser, familieroller, kommunikation, kemisk afhængighed, konflikthåndtering og coaching.
Certificeret i NADA akupunktur.
Jesper har arbejdet med misbrugsbehandling siden 2007 i både dag- og døgnbehandling,
Ansat ved Dansk MisbrugsBehandling maj 2016.

Kontakt: jesper@danskmisbrugsbehandling.dk

 


Henrik Glyngbo

Henrik Glyngbo

Henrik GLyngbo. Misbrugsrådgiver.Henrik er uddannet Danish Addiction Counselor. Efteruddannet indenfor tilbagefaldsforebyggelse, certificeret ludomanirådgiver og certificeret NADA akupunktur. Henrik har arbejdet med misbrugsbehandling siden 2010 både i dag- og døgnbehandling bl.a. på Majorgården og Behandlingscenter Tjele.
Henrik blev ansat ved Dansk MisbrugsBehandling i 2015.

Kontakt: henrik@danskmisbrugsbehandling.dk

 


Lena Brøchner Nielsen

Lena Brøchner Nielsen. Sekretær og regnskab. Lena er uddannet merkonom i regnskab og Web marketing Manager og har en bred administrativ og regnskabs¬mæssig erfaring.
Lena er Dansk MisbrugsBehandlings blæksprutte og hendes opgaver spænder fra telefonrådgivning og online markedsføring til regnskab samt personal assistent for Direktør Søren Skensved.
Ansat ved Dansk MisbrugsBehandling siden 2010.

Kontakt: lena@danskmisbrugsbehandling.dk

 


Marianne Zacho

Marianne Zacho. Assistent. Marianne er uddannet lærer og dekoratør og tager sig af de praktiske opgaver på Dansk MisbrugsBehandlings afdeling i Aarhus – og sørger for at der altid er hyggeligt og rart for vore klienter.Ansat ved Dansk MisbrugsBehandling siden 2008.

 


Pia Broch

Pia Broch. Assistent. Pia tager sig af de praktiske opgaver på Dansk MisbrugsBehandlings afdeling i København – og sørger for at der altid er hyggeligt og rart for vore klienterAnsat ved Dansk MisbrugsBehandling i 2010

 


Anna Marie Aggerholm

Anna Marie Aggerholm. Virksomhedskonsulent og intervention.Anna Marie er uddannet Addiction Counselor og har mange års erfaring som misbrugsbehandler. Anna Marie er Dansk MisbrugsBehandlings virksomhedskonsulent i Jylland og på Fyn, hvor hun bistår virksomheder ved intervention af medarbejdere der har udviklet misbrug. Anna Maria har været konsulent for Dansk MisbrugsBehandling siden starten i 2007

 


John Kastrup

John Kastrup. Virksomhedskonsulent og intervention. John er uddannet Addiction Counselor og har haft sit virke som misbrugskonsulent siden 2006. John er Dansk MisbrugsBehandlings virksomhedskonsulent på Sjælland og København, hvor han bistår virksomheder ved intervention af medarbejdere der har udviklet misbrug. John har været konsulent for Dansk MisbrugsBehandling siden 2011.

 


 

Comments are closed.