Tal med en professionel rådgiver

70 10 03 03 er nummeret til vores alkohol hotline.

Her kan du ringe anonymt og få rådgivning og hjælp, hvis du er bekymret for en af dine pårørende og ikke ved, hvad du skal stille op – eller hvis du selv kæmper med et alkoholproblem.

Se film om tegn på alkoholmisbrug og alkoholbehandling:

Ring i dag på 70 10 03 03 – Vi hjælper dig!

De fleste tager tilløb til at ringe til vores hjælpelinje for at få hjælp til deres eget eller en pårørendes problemer med alkohol, stoffer eller andre typer af misbrug. Vores bedste råd er – ring hellere i dag end i morgen. Dit opkald er anonymt, og jo før der bliver grebet ind og taget hånd om problemerne, desto lettere er det at gøre noget ved dem.

Når du ringer til vores alkohollinje, kommer du til at snakke med en af vores dygtige og erfarne misbrugsrådgivere. De fleste af dem har selv haft misbrug inde på livet. De sidder klar til at tage en snak om din situation – uanset om du selv kæmper med en afhængighed, eller om en af dine pårørende er i problemer.

På vores alkoholrådgivning 70 10 03 03 kan du få en fortrolig samtale 24 timer i døgnet.

Vores hjælpelinje til pårørende

Du kan altid ringe til vores hjælpelinje, hvis du er bange, fortvivlet eller ikke ved, hvad du skal stille op. Det er hårdt at være pårørende til en, der er afhængig af alkohol eller stoffer. Uanset om du har kendt til problemet i mange år eller først lige er blevet klar over, at der er et problem, så er der hjælp og vejledning at hente.

Der sidder en medarbejder klar ved vores hjælpelinje. De slipper dig ikke, før du føler dig mere tryg ved situationen og ved, hvordan du skal håndtere den.

Ring og få anonym rådgivning

Har du problemer med misbrug, eller er du pårørende til en misbruger?
Kontakt os på 70 10 03 03 og få en fortrolig samtale med vores misbrugsrådgivere.
Vi tager telefonen døgnet rundt.

Alkohollinje – har du brug for en fortrolig snak?

Hvis du har svært ved at styre dit stof- eller alkoholforbrug, så ring til os! De fleste af vores ansatte har selv kæmpet med et misbrug. De forstår din afhængighed og er klar til at lytte. En samtale med os er en gratis hjælp til alkoholikere, som har brug for en fortrolig og uforpligtende samtale om deres problem.

Tusinde tak til jer der rådgiver på alkohol hjælpelinjen. Har ringet et par gange og I er altid klar til at lytte og fortælle uden at være bedrevidende eller se ned på mig.

____

Anonym kvinde

Du kan også kontakte os på mail

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig senest førstkommende hverdag.