Få en gratis samtale med en professionel alkoholrådgiver

Dansk MisbrugsBehandling er en del af landets største og ældste udbyder af privat alkoholrådgivning og misbrugsbehandling.

Vi har hjulpet tusindvis af danskere ud af et misbrug, der ødelagde deres eget og de pårørendes liv.

Vores alkoholrådgivning på 70 10 03 03 er gratis og fortrolig – du kan være anonym, hvis du ønsker det.

Se film om tegn på alkoholmisbrug og alkoholbehandling:

En rådgivende samtale kan være starten på et liv uden alkohol

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har et behandlingskrævende alkoholproblem, kan vores alkoholrådgivere hjælpe dig med et svar. Ved brug af anerkendte diagnosetests kan vi afdække graden af dit misbrug og give dig forslag til en løsning.

Har du et erkendt alkoholproblem og overvejer, hvordan en eventuel behandling kan passe ind i din dagligdag, kan vores alkoholrådgivere sammen med dig udarbejde en behandlingsplan, der tilgodeser dine forpligtelser i hverdagen.
Vores behandlingstilbud er fleksibelt og tilpasset den enkeltes behov.

En samtale hos Dansk MisbrugsBehandling, hvor du får personlig alkoholrådgivning, er ligesom vores telefoniske alkoholrådgivning gratis, uforpligtende og fortrolig.

Få anonym alkoholrådgivning

Har du problemer med alkohol, eller er du pårørende til en alkoholiker?
Kontakt os på 70 10 03 03 og få fortrolig alkoholrådgivning.
Vi tager telefonen døgnet rundt.

Alkoholrådgivning til pårørende til alkoholikere

Det kan være både frustrerende og smertefuldt at være pårørende til en alkoholmisbruger, og det kan være vanskeligt at finde en konstruktiv måde at tackle problemet på. For mange pårørende det første skridt på vejen, at få en rådgivende samtale om, hvordan de bedst hjælper misbrugeren til at få taget hånd om sit problem.

Er du pårørende til en alkoholiker, er du velkommen til at kontakte os, enten for en samtale over telefonen eller for at aftale en personlig rådgivning på et af Dansk MisbrugsBehandlings centre i Aarhus, Aalborg, Kolding, Odense eller København.

Vi kan give dig støtte, råd og vejledning i, hvordan du bedst forholder dig til drikkeriet og motiverer misbrugeren til alkoholbehandling.

På vores døgnåbne telefon sidder erfarne misbrugsbehandlere klar til at give dig alkoholrådgivning – uanset om du er pårørende, eller om du selv har et misbrug.

Alkoholrådgivning til virksomheder og arbejdsgivere

Har du en ansat, der drikker for meget? Så kan vi hjælpe med alkoholrådgivning og vejledning til, hvordan I bedst griber situationen an på din arbejdsplads.
Vi kan bl.a. hjælpe med:

  • Alkoholrådgivning

    Er der tvivl om, hvordan I skal håndtere alkoholproblemer på arbejdspladsen, så hjælper vi gerne med professionel alkoholrådgivning, både på virksomhedsniveau, men også med individuel rådgivning til den, der har alkoholproblemet.

  • Planlægning af intervention

    Vi hjælper også gerne med at planlægge og gennemføre en intervention, dvs. en samtale, hvor medarbejderen konfronteres med sit alkoholproblem. Dansk MisbrugsBehandling har tilknyttet professionelle virksomhedsrådgivere.

  • Behandling

    Som en del vores alkoholrådgivning til virksomheder vejleder vi om, hvordan man tilrettelægger en alkoholbehandling, således at medarbejderen kan passe sit arbejde, helt eller delvist, mens behandlingen står på.

Endvidere kan vi tilbyde råd og vejledning i spørgsmål, der vedrører alkoholpolitik på arbejdspladsen, behandlingsaftaler mellem virksomhed og medarbejder, skattefri finansiering af alkoholbehandling, finansiering af behandling gennem sundhedsforsikringer m.m.

Alkoholrådgivning København, Aarhus, Aalborg, Odense og Kolding

Dansk MisbrugsBehandling har behandlingscentre i hele landet, så du kan altid komme til en rådgivende samtale i nærheden af hvor du bor.

Kontakt Dansk MisbrugsBehandling på 70 10 03 03 og aftal alkoholrådgivning i København, Aarhus, Aalborg, Kolding, eller Odense.

En afklarende rådgivningssamtale er fortrolig, anonym og gratis.

Hvem ringer til vores alkoholrådgivning?

Der er ca. 9.000 opkald om året på vores alkoholrådgivning, hvor misbrugsrådgiverne også svarer på spørgsmål om problemer med kokain, hash og medicin.

60 procent af dem der ringer til rådgivningen hos Dansk MisbrugsBehandling er kvinder
54 procent af dem der ringer til rådgivningen hos Dansk Misbrugsbehandling er kvinder

Har du spørgsmål, eller brug for yderligere alkoholrådgivning?

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig senest førstkommende hverdag.