Få en gratis samtale med en professionel rådgiver

Dansk MisbrugsBehandling er en del af landets største og ældste udbyder af privat alkoholrådgivning og misbrugsbehandling. Vi har hjulpet tusindvis af danskere ud af et misbrug, der ødelagde deres og deres pårørendes liv.

Vores telefoniske alkoholrådgivning på 70 10 03 03 er gratis og fortrolig – du kan være anonym, hvis du ønsker det.

Se film om tegn på alkoholmisbrug og alkoholbehandling:

En afklarende samtale kan være starten på et liv uden alkohol

Er du i tvivl om, hvorvidt du har et behandlingskrævende alkoholproblem? Så kan vores alkoholrådgivning hjælpe med at give dig et svar. Ved brug af internationalt anerkendte diagnosetests er vi i stand til at afdække graden af dit misbrug og give dig forslag til en løsning.

Har du et erkendt alkoholproblem og overvejer, hvordan en eventuel behandling kan passe ind i din dagligdag, kan vores alkoholrådgivning sammen med dig udarbejde en behandlingsplan, der tilgodeser dine forpligtelser i hverdagen. Vores behandlingstilbud er fleksibelt og altid tilpasset den enkeltes behov.

En samtale hos Dansk MisbrugsBehandling, hvor du får personlig alkoholrådgivning, er ligesom vores telefoniske alkoholrådgivning gratis, uforpligtende og fortrolig.

Få anonym alkoholrådgivning

Har du problemer med alkohol, eller er du pårørende til en alkoholiker?
Kontakt os på 70 10 03 03 og få en fortrolig samtale med vores alkoholrådgivere.
Vi tager telefonen døgnet rundt.

Alkoholrådgivning til pårørende til alkoholikere

Det kan være både frustrerende og smertefuldt at være pårørende til en alkoholmisbruger, og det kan være vanskeligt at finde en konstruktiv måde at tackle problemet på. Professionel alkoholrådgivning er for mange pårørende første skridt til at hjælpe misbrugeren til at få taget hånd om sit problem.

Såfremt du som pårørende har behov for det, er du velkommen til at kontakte os, enten for en snak på telefonen eller for at aftale en samtale med alkoholrådgivning på et af Dansk MisbrugsBehandlings centre i Aarhus, Aalborg, Kolding, Odense eller København.

Vi kan give dig støtte, råd og vejledning i, hvordan du bedst forholder dig til drikkeriet og motiverer misbrugeren til alkoholbehandling.

På vores døgnåbne telefon sidder erfarne misbrugsbehandlere klar til at give dig alkoholrådgivning – uanset om du er pårørende, eller om du selv har et misbrug.

Alkoholrådgivning til virksomheder og arbejdsgivere

Har du en ansat, der drikker for meget? Så kan vi hjælpe med alkoholrådgivning og vejledning til, hvordan I bedst griber situationen an på din arbejdsplads. Vi kan bl.a. hjælpe med:

Alkoholrådgivning

Er i tvivl om, hvordan I skal håndtere alkoholproblemer på arbejdspladsen, så hjælper vi gerne med professionel alkoholrådgivning – både på virksomhedsniveau, men også med individuel rådgivning til den, der har alkoholproblemet.

Planlægning af intervention

Vi hjælper også gerne med at planlægge og gennemføre en intervention – dvs. en samtale, hvor medarbejderen konfronteres med sit alkoholproblem. Dansk MisbrugsBehandling har tilknyttet professionelle rådgivere.

Behandling

Som en del vores alkoholrådgivning til virksomheder vejleder vi om, hvordan man tilrettelægger en alkoholbehandling, således at medarbejderen kan passe sit arbejde – helt eller delvist – mens behandlingen står på.

Udformning af alkoholpolitik

Endvidere kan vi tilbyde råd og vejledning i spørgsmål, der vedrører alkoholpolitik på arbejdspladsen, behandlingsaftaler mellem virksomhed og medarbejder, skattefri finansiering af alkoholbehandling, finansiering af behandling gennem sundhedsforsikringer m.m.

Alkoholrådgivning København, Aarhus, Aalborg, Odense og Kolding

Dansk MisbrugsBehandling har behandlingscentre i hele landet, så du kan altid komme til en rådgivende samtale tæt på dig. Kontakt Dansk MisbrugsBehandling og aftal alkoholrådgivning i København, Aarhus, Aalborg, Odense eller Kolding.

En sådan afklarende samtale er fortrolig, anonym og gratis.

Har du spørgsmål, eller brug for yderligere information?

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig senest førstkommende hverdag.