Professionel alkoholrådgivning og alkoholbehandling i København

Dansk MisbrugsBehandling tilbyder professionel alkoholbehandling i privat behandlingscenter i centrum af København. Vi er centralt placeret 5 minutter fra Rådhuspladsen og tilbyder fleksible behandlingsforløb, så du kan bo hjemme og passe dit arbejde, mens du er i afvænning for dit alkoholmisbrug.

Kender du:

 • At et enkelt glas vin ofte bliver til hele flasken – eller én øl til mange?
 • At dit alkoholforbrug giver anledning til diskussioner og skænderier i familien?
 • At du nogle gange svært ved at huske, hvad der skete, mens du var beruset?
 • At du forsøger at skjule dit drikkeri for dine nærmeste?

Så har du sandsynligvis et alkoholproblem, der kræver behandling. Lad os hjælpe dig – og din familie – med at finde en værdig løsning og rådgive dig om mulighederne for den rette alkoholbehandling.

Hør mere om mulighederne for alkoholbehandling:

Behandling af alkoholmisbrug i København

Dansk MisbrugsBehandling er landets største private udbyder af alkohol- og anden misbrugsbehandling. Hvert år får ca. 300 mennesker hjælp til en løsning af deres misbrugsproblem.

Når man taler om alkohol- og andre misbrug, tænker mange på socialt udsatte misbrugere, men deltagerne hos Dansk MisbrugsBehandling er ”typiske danskere” som håndværkere, offentligt ansatte, selvstændige og akademikere, for hvem det er vigtigt, at de kan passe deres daglige forpligtelser, mens de er i behandling. Ca. 80 % af vores deltagere er i arbejde, og lige så mange bor sammen med deres med familie.

Ud over behandling for alkoholmisbrug tilbyder Dansk MisbrugsBehandlings behandlingscenter i København behandling for kokainmisbrug, hashmisbrug og medicinmisbrug.

Læs mere om:

Kokainmisbrug

Sådan foregår vores behandling af kokainmisbrug

Hashmisbrug

Sådan foregår vores behandling af hashmisbrug

Medicinmisbrug

Sådan foregår vores behandling af medicinmisbrug

Behandling for alkoholmisbrug på vores behandlingscenter i København indeholder:

 • En udredende samtale, hvor vi afdækker dit alkoholmisbrugs omfang og karakter.
 • Deltagelse i primærbehandling, som består af 3 ugentlige møder i 6-8 uger
 • Deltagelse i efterbehandling med et møde hver 14. dag.
 • Familieprogram til dine pårørende.

I den udredende forsamtale kan du få svar på, om dit alkoholproblem er behandlingskrævende, og du kan få en vurdering af, hvilken behandling, der bedst matcher sit misbrug.

Vi anbefaler, når det er muligt, at partner, ægtefælle eller anden pårørende deltager i forsamtalen. Erfaringsmæssigt får man de bedste resultater i alkoholbehandlingen, når de pårørende også forstår, hvad man går igennem, når man skal løse et alkoholproblem.

Efter nogle samtaler med rådgiveren hos Dansk MisbrugsBehandling i København begyndte vi at snakke sammen igen – i lang tid havde vi stort set kun skændtes.

____

Mona. Pårørende til en alkoholiker

Ambulant alkoholafvænning i København – behandlingens indhold

I den ambulante alkoholbehandling i København indgår blandt andet:

 • Undervisning og foredrag

  Når man skal ud af et alkoholmisbrug, kræver det mere end bare viljestyrke. Man bliver nødt til at forstå, hvordan afhængighed påvirker ens tankemønstre, følelser og handlinger. Derfor er undervisning og foredrag en del af alkoholbehandlingen, så man får den viden, der skal til for at kunne løse et alkoholproblem.

 •  Gruppesamtaler og gruppediskussioner

  Her har man mulighed for at diskutere de udfordringer, der er, når man skal løse et alkoholproblem sammen med andre. Emnerne kan f.eks. være hvordan man håndterer fester og sociale sammenhænge, hvor der drikkes, hvilke situationer i hverdagen der kan give drikketrang, og hvilke strategier, der virker, skulle man få trang til alkohol.

 • Det individuelle program

  I løbet af behandlingen får man udleveret en række opgaver, der har fokus på deltagernes personlige situation. Opgaverne er en hjælp til at forstå hvordan misbruget af alkohol påvirker en personligt, og hvilken indvirkning det har haft på familien. På den måde får man en forståelse for, hvilke ændringer man skal foretage, for at få en god dagligdag uden misbrug.

Alkoholbehandlingen foregår på små hold, typisk på 6 – 8 deltagere, ledet af en professionelt uddannet alkoholrådgiver, som selv har personlig erfaring med alkoholmisbrug.

Behandlingen hos Dansk MisbrugsBehandling er for “helt almindelige danskere”. Ca. 80 % af deltagerne har både arbejde og familie.

Behandlingstider for alkoholbehandling i København

Dansk MisbrugsBehandling tilbyder professionel alkoholrådgivning og ambulant alkoholafvænning i København uden for normal arbejdstid.

Behandlingstiderne for alkoholbehandlingen på vores behandlingscenter på H. C. Andersens Boulevard er:

MandagOnsdagFredag
17.00 – 21.0017.00 – 21.0015.00 – 19.00

Er du i familie med en, der har behov for alkoholbehandling?

Et alkoholmisbrug er ikke kun den drikkendes problem, det er en belastning for hele familien. Desværre er det ofte rigtig svært for familien at få misbrugeren selv til at indse alvoren i sin situation og erkende sit behov for hjælp til at løse sit alkoholproblem.

Men grebet rigtigt an – og med den rette forberedelse – lykkes det faktisk i langt de fleste tilfælde at få misbrugeren til at gå i behandling og få hjælp til sit alkoholmisbrug.

Dansk MisbrugsBehandling tilbyder derfor, at I som pårørende til en alkoholiker kan komme ind og få en snak med en af vores rådgivere på vores afdeling i København. Vores misbrugsrådgivere vil vejlede jer i, hvordan I bedst griber situationen an og bedst motiverer ham eller hende til behandling.

En sådan samtale er fortrolig og gratis – og kan varmt anbefales, hvis du er pårørende til en alkoholiker.

Ring til os – vi er klar med alkoholrådgivning døgnet rundt.

Se film om Hanne, der er pårørende til en alkoholiker:

Det får du, når du vælger Dansk MisbrugsBehandlings alkoholbehandling i København

 • En gratis og uforpligtende forsamtale om dit alkoholmisbrug og situation.

 • Ambulant alkoholbehandling uden for normal arbejdstid.

 • Kun professionelt uddannet personale.

 • Alkoholbehandling som er godkendt af alle sundhedsforsikringer.

 • Fortrolighed og anonymitet.

 • Mulighed for døgnbehandling.

Alle rådgivere hos Dansk MisbrugsBehandling er specialuddannede og certificerede misbrugsbehandlere – og alle har selv personlig erfaring med misbrug. De har selv været i misbrug og behandling, så de kender fra egen krop det, som vores deltagere går igennem.

Dansk MisbrugsBehandling i København – sådan finder du vej

Du finder vores behandlingscenter her: H.C. Andersens Boulevard 37, 2. sal, 1553 København

Alkoholafvænning ved hjælp af sundhedsforsikring

Har du en sundhedsforsikring med misbrugsdækning, dækker den udgifterne i forbindelse med din alkoholbehandling. Dansk MisbrugsBehandling er godkendt af samtlige forsikringsselskaber i Danmark.

Du skal vide, at selv om det er arbejdsgiver, der har udtaget forsikringen, er brugen af denne fortrolig – både Dansk MisbrugsBehandling og forsikringsselskab har tavshedspligt. Det er derfor dit eget valg, om din arbejdsgiver skal informeres om din alkoholbehandling.

Professionel alkoholrådgivning i København

Har du problemer med alkoholmisbrug, eller er du pårørende til en, der drikker for meget,
så kontakt os få en snak om mulighederne for alkoholbehandling.
Ring på 70 10 03 03. Vi er klar ved telefonen alle dage – døgnet rundt.

Ønsker du at vide mere om alkoholbehandling?

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig senest førstkommende hverdag.