Behandlingscentre over hele landet

Dansk MisbrugsBehandling har 5 ambulante behandlingscentre på tværs af landet. Her tilbyder vi ambulant behandling. Det vil sige behandling, hvor man bor hjemme og går i behandling uden for normal arbejdstid.

Find dit nærmeste behandlingscenter her:

KØBENHAVN ODENSE KOLDING AARHUS AALBORG

Dansk MisbrugsBehandling er et ambulant behandlingstilbud:

Dansk MisbrugsBehandling er et af de behandlingssteder i Danmark, der har specialiseret sig i ambulant behandling af alkoholmisbrug og anden afhængighed.

Dansk MisbrugsBehandling tilbyder behandling for:

  • Alkoholmisbrug.
  • Kokainmisbrug.
  • Hashmisbrug.
  • Ludomani.
  • Medicinmisbrug.

Behandlingskonceptet er ens på vores behandlingscentre. Uanset hvilket behandlingssted, du bliver tilknyttet, vil du møde veluddannede misbrugsbehandlere og velafprøvet, professionel, ambulant behandling med udgangspunkt i Minnesota-modellen.

Behandling uden for normal arbejdstid

Omkring 80 % af vore deltagere har både familie og arbejde. Derfor tilbyder vi behandling uden for normal arbejdstid på alle vores behandlingssteder. Du kan således bo hjemme og behøver ikke tage fri eller sygemelde dig fra arbejde for at deltage i alkoholbehandling eller behandling af stofmisbrug.

MandagOnsdagFredag
17.00 – 21.0017.00 – 21.0015.00 – 19.00

Vælger du et ambulant behandlingscenter for alkoholmisbrug, er du samtidig selv herre over, hvem du fortæller, at du er i behandling for alkoholmisbrug. Vi ved, det betyder meget for mange af vores deltagere selv at bestemme, hvem og hvornår man fortæller, at man har søgt professionel hjælp til et alkohol- eller anden misbrugsbehandling.

Se film med behandlingsansvarlig Søren Skensved:

Døgnbehandling eller ambulant behandling?

Når man har besluttet sig for at gå i behandling for misbrug, skal man overveje om man har behov for døgnbehandling eller ambulant behandling.

Man kan ikke konkret sige, hvilken behandlingsform der er bedst – det gælder om at matche misbrugets alvor og karakter med den rigtige behandling.

De mere ressourcestærke misbrugere dvs. misbrugere, der har arbejde, familie og et ædrueligt netværk, har de bedste resultater af ambulant behandling, hvor de, der har et misbrug, der er meget fremskredet, og som har behov for abstinensbehandling, eller som har et netværk præget af misbrug, har brug for døgnbehandling.

Såfremt du er i tvivl om dit behandlingsbehov, så kontakt os for en fortrolig samtale, hvor vi kan hjælpe dig med at afgøre om ambulant behandling eller døgnbehandling er den bedste behandling for dig.

Behandlingscentre i Danmark

Behandlingscentre nær offentlig transport

Alle Dansk MisbrugsBehandlings behandlingscentre er centralt beliggende nær offentlig transport.

Med behandlingscentre i København, Aarhus, Odense, Aalborg og Kolding har de fleste mulighed for at deltage i den ambulante alkohol- eller misbrugsbehandling med mindre end én times transport i bus, tog eller bil.

Behandlingen finder sted i lyse og velindrettede lokaler, i ældre restaurerede bygninger, med en god og venlig atmosfære, og uanset hvilket af vores behandlingscentre du vælger, bestræber vi os på, at du kan passe dine forpligtelser i din dagligdag mens behandlingen står på.

Da behandlingen foregår umiddelbart efter arbejdstid, sørger vi for et let måltid i løbet af aftenen.

Du finder Dansk MisbrugsBehandling på følgende adresser:

Behandlingscenter København
H.C. Andersens Boulevard 37
1553 København K

Behandlingscenter Aarhus
Hack Kampmanns Plads 1
8000 Aarhus C

Behandlingscenter Odense
Vestergade 73
5000 Odense

Behandlingscenter Aalborg
Adelgade 2
9000 Aalborg

Behandlingscenter Kolding
Mazantigade 5
6000 Kolding

Har du spørgsmål, eller brug for yderligere information?

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig senest førstkommende hverdag.