Alkoholbehandling – Ambulant behandling af alkoholmisbrug

Dansk MisbrugsBehandling tilbyder ambulant alkoholbehandling i Aarhus, Aalborg, København, Kolding og Odense.

Se film om symptomer på alkoholmisbrug og behandling af alkoholmisbrug

Er du pårørende til en person med alkoholproblemer, eller har du selv problemer med alkohol?

Hos Dansk MisbrugsBehandling har vi i mere end 10 år hjulpet flere tusinde danskere ud af deres alkoholproblemer igennem professionel alkoholbehandling.

Med behandlingscentre i Aarhus, Aalborg, Kolding, København og Odense tilbyder Dansk MisbrugsBehandling ambulant alkoholbehandling til alkoholmisbrugere i hele Danmark – Øst-, Midt- og Nordjylland – samt hele Fyn og Sjælland.

Ring og få anonym rådgivning

Har du problemer med alkoholmisbrug, eller er du pårørende til en alkoholmisbruger?
Kontakt os på 70 10 03 03 og få en fortrolig samtale med vores alkoholrådgivere.
Vi tager telefonen døgnet rundt.

Et nyt og bedre liv uden alkohol

Dansk MisbrugsBehandling er Danmarks største udbyder af ambulant alkoholbehandling, og vi hjælper hvert år mere end 300 alkoholmisbrugere til et nyt og bedre liv uden alkohol igennem effektiv alkoholbehandling, der altid er individuelt tilpasset dine behov.

Har du eller nogen du kender brug for at komme i alkohol behandling så ring til os på 70 10 03 03.

Læs mere om Dansk MisbrugsBehandlings alkoholbehandling i: Aarhus, København, Odense, Aalborg og Kolding

New map KØBENHAVN ODENSE KOLDING AARHUS AALBORG

Ambulant alkoholbehandling

Dansk MisbrugsBehandling tilbyder ambulant behandling af alkoholmisbrug. Det vil sige, at man bor hjemme, mens alkoholbehandlingen står på.

For de mere ressourcestærke misbrugere er succesraten ved ambulant alkoholbehandling fuldt ud på højde med succesraten for døgnbehandling – og så er prisen langt under det halve.

Fordelen ved ambulant alkoholbehandling er, at man – mens man er i behandling – får støtte og hjælp til at afprøve nye livsstrategier og foretage de fornødne ændringer i sin dagligdag.

Ambulant alkoholbehandling har endvidere den fordel, at du selv bestemmer, hvem der skal vide, at du har søgt alkoholbehandling. Dette ved vi betyder meget for mange af vores deltagere. Du kan passe dit job, din familie og dine forpligtelser, mens du går i alkoholbehandling hos Dansk MisbrugsBehandling.

misbrugsbehandlere holder møde

Hos Dansk MisbrugsBehandling har vi velkvalificerede og erfarne alkoholbehandlere, der alle selv har oplevet misbrug på egen krop

En af vores tidligere klienter fortæller

Mads er 51 år, selvstændig ingeniør og alkoholiker.
Han har løst sit alkoholproblem med hjælp fra Dansk MisbrugsBehandling.

Se film med Jørgen alkoholiker og Hanne pårørende

Ambulant behandling af alkoholisme

Mange opfatter alkoholbehandling som det samme som døgnbehandling – og i Danmark har vi også en lang tradition for alkoholbehandling i døgnregi.

Man kan ikke udtale sig generelt om, hvilken behandling der er mest effektiv – døgnbehandling eller ambulant alkoholbehandling – det kommer nemlig helt an på den enkeltes situation og ressourcer.

Hvis man har familie og arbejde, så peger undersøgelser på, at ambulant alkoholbehandling er lige så effektivt som døgnbehandling. Har man derimod behov for abstinensbehandling, behov for løbende lægeligt tilsyn, er man uden et støttende netværk og er man meget belastet af sit misbrug, er døgnbehandling nødvendig.

Man kan også kombinere de to behandlingsformer, så man starter sin behandling i døgnregi, hvor man får ro til at komme sig og få fast grund under fødderne igen, hvorefter man overgår til et ambulant behandlingsforløb, hvor man lærer, hvad der skal til at holde sig ædru i sin dagligdag. En sådan kombinationsbehandling er ofte meget effektiv.

Ambulant alkoholbehandling tilpasset din hverdag

Hos Dansk MisbrugsBehandling tilpasser vi behandlingsforløbet efter dig og dine forpligtelser i hverdagen. Vores alkoholbehandling foregår uden for normal arbejdstid, så du kan passe arbejde, studie eller familie men du er i behandling. Uanset om du vælger Dansk MisbrugsBehandlings alkoholbehandling i Aarhus, Aalborg, Kolding, Odense eller København, sørger vi for at tilrettelægge din behandling, så du kan passe dit arbejde mens alkoholbehandlingen står på.

Alle ansatte er uddannede og erfarne alkoholbehandlere, der desuden selv har en fortid med misbrugsproblemer. Det betyder, at de ved, hvad du går igennem. De kender alkoholproblemer indefra og møder dig ikke kun med professionalisme, men også med empati og forståelse.

  • Ingen ventelister

    Hos Dansk MisbrugsBehandling er der løbende indskrivning af klienter til behandling for alkohol- og andre misbrug. Når du har taget beslutningen, kan du starte i alkoholbehandling med det samme.

  • Ingen offentlig registrering

    Al henvendelse og deltagelse i vores alkoholbehandling er anonym og fortrolig, idet Dansk MisbrugsBehandling ikke er en del af det offentlige system. Vi sætter en ære i diskretion og fortrolighed.

Er alkoholbehandling nu nødvendig?

Er du i tvivl om, hvorvidt du har et behandlingskrævende alkoholproblem, er vi gerne behjælpelige med en professionel udredning ved brug af internationalt anerkendte diagnoseredskaber. Ring til os på tlf. 70 10 03 03 – Telefonerne er åbne 24 timer i døgnet.

Behandling, efterbehandling og familieprogram

Alkoholbehandling hos Dansk MisbrugsBehandling består af 3 møder ugentligt i 6-8 uger på aftenhold. Herefter følger 6 måneders efterbehandling, á et møde hver 14. dag.

Vi ved af erfaring, at problemer med alkohol påvirker hele familien, og derfor tilbyder vi i forbindelse med alkoholbehandlingen også, at familie og pårørende kan deltage i vores familieprogram.

Hos Dansk MisbrugsBehandling har vi bl.a. specielle tilbud om hjælp til børn af alkoholikere, hvad end der er tale om små børn, teenagere eller voksne børn. Her møder børnene ligesindede i et trygt forum, hvor de får mulighed for at bearbejde nogle af de negative konsekvenser ved at vokse op med alkoholmisbrug i familien.

Vil du vide mere om vores tilbud om alkoholbehandling, vores efterbehandlingstilbud eller familieprogram så ring på 70 10 03 03 og hør mere.

Efter nogle samtaler hos Jens’ rådgiver begyndte vi at snakke sammen igen – i lang tid havde vi stort set kun skændtes

____

Mona. Pårørende til en alkoholiker.

Vores behandling bygger på Minnesotamodellen

Dansk MisbrugsBehandling tilbyder ambulant alkoholbehandling efter Minnesotamodellen – en af de ældste og mest anerkendte behandlingsformer, der har hjulpet millioner af mennesker verden over. Minnesotabehandling er baseret på Anonyme Alkoholikeres behandlingsfilosofi og en kombination af kognitiv adfærdsterapi med professionelle misbrugsbehandlere og gruppeterapi med ligesindede.

Professionel alkoholbehandling til en overkommelig pris

Dansk MisbrugsBehandling tilbyder professionel Minnesotabehandling til en overkommelig pris. Prisen på vores alkoholbehandling er langt under halvdelen af prisen på døgnbehandling – og succesraten er lige så god eller måske endda bedre.

Hvis du har en sundhedsforsikring

Hvis du har en privat sundhedsforsikring igennem dit arbejde, er alkoholbehandling oftest dækket af denne.
Hos Dansk MisbrugsBehandling har vi aftaler med alle større forsikringsselskaber, der tilbyder sundhedsforsikring, og vi kan rådgive dig om, hvordan du får behandling vha. din sundhedsforsikring.
ALLE oplysninger om din sundhedsforsikring, og hvordan du bruger den, er fortrolige, og din arbejdsgiver bliver ikke informeret om, at du deltager i alkoholbehandling, selvom den finansieres igennem din forsikring!

Offentlig transport lige til døren

Dansk MisbrugsBehandlings afdelinger i Aarhus, Aalborg, Odense, Kolding og København er alle centralt beliggende, med let adgang med offentlig transport.

Har du spørgsmål, eller brug for yderligere information?

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig senest førstkommende hverdag.