Har du, eller en du holder af, misbrugsproblemer?

Dansk MisbrugsBehandling er mere end blot alkoholbehandling. Vi tilbyder også misbrugsrådgivning til personer, der har svært ved at styre trangen til stoffer som hash og kokain, ligesom vi hjælper danskere af med deres afhængighed af shopping, pengespil og medicin.

Her på siden kan du læse mere om de forskellige typer af misbrugsrådgivning og -behandling.

Har du brug for hjælp?

Så kontakt os på 70 10 03 03 og få en anonym og fortrolig snak om dit eller din pårørendes misbrug. Vi tager telefonen 24 timer i døgnet – klar til at hjælpe dig!

Misbrugsbehandling hos Dansk MisbrugsBehandling

Alkohol, kokain, hash, shopping, pengespil eller medicin. Der findes mange forskellige slags misbrug og grader af afhængighed. Fælles for de fleste typer af misbrug er, at de kræver professionel hjælp at komme ud af. Hos Dansk MisbrugsBehandling tilbyder vi ikke kun misbrugsrådgivning til personer, der har udviklet et alkoholmisbrug. Vi tilbyder også rådgivning og behandling af:

Medicinmisbrug

Ca. 100.000 danskere er afhængige af deres medicin. Er du en af dem? Så kontakt Dansk MisbrugsBehandling og få professionel hjælp og rådgivning i dag.

Ludomani

Er du blevet afhængig af at spille? Også selvom du ikke har pengene til det? Så lider du måske af ludomani – et problem som kræver professionel misbrugsrådgivning og behandling at komme ud af.Blandingsmisbrug

Dansk MisbrugsBehandling tilbyder professionel hjælp til danskere, der har udviklet et blandingsmisbrug af enten alkohol og stoffer eller alkohol og medicin.

Stofmisbrug

Er stoffer blevet en del af hverdagen for dig og har du svært ved at styre trangen? Så kan professionel behandling hjælpe dig tilbage tilbage til en stoffri hverdag.

Sådan foregår behandlingen

Hos Dansk MisbrugsBehandling benytter vi anerkendte behandlingsteknikker, og alle vores ansatte er specialuddannede misbrugsrådgivere, der selv har haft misbrug tæt inde på livet. Det betyder, at de kan tilbyde professionel misbrugsrådgivning og samtidig evner at sætte sig i dit sted og forstå din situation.

Vores ambulante behandlingsforløb indeholder:

  1. 1Ambulant behandling 3 gange ugentligt i 6–8 uger – du bor hjemme under forløbet
  2. 2Behandling både i dagtimerne og uden for normal arbejdstid
  3. 3En behandling tilpasset din hverdag
  4. 4Hjælp og støtte til de pårørende
  5. 5En behandling til en 1/3 af prisen på døgnbehandling

Misbrug – et problem blandt helt almindelige danskere

Behovet for misbrugsrådgivning i Danmark er stort. Ca. 10 % af den danske befolkning udvikler nemlig et misbrug på et tidspunkt i deres liv – og modsat af hvad mange tror, rammer misbrug meget bredt i befolkningen, høj som lav.

Deltagerne i behandling hos Dansk MisbrugsBehandling er da også som danskere er flest – skolelærere, selvstændige, sygeplejersker, tømrere, direktører og SOSU assistenter, som alle har det tilfælles, at de har udviklet et misbrug, der har klare negative konsekvenser for dem selv og deres familier.

Misbrugsproblemer er hele familiens problem

Når man har misbrugsproblemer, rammes hele familien. Det kan dog være svært for både misbrugeren selv og de pårørende at vide, hvordan man griber situationen an. Så hvis du – eller en af dine nærmeste – har misbrugsproblemer, så kontakt os, og lad os hjælpe med at finde en løsning.

Har du som pårørende brug for hjælp til, hvordan du bedst motiverer misbrugeren til at søge professionel behandling for sit misbrugsproblem, så kontakt os for råd og vejledning.

Dansk MisbrugsBehandling tilbyder:

  • Ambulant behandling 3 gange ugentligt i 6-8 uger – hvor du bor hjemme under forløbet

  • Behandling både i dagtimerne og uden for normal arbejdstid

  • En behandling tilpasset din hverdag

  • Hjælp og støtte til de pårørende

  • En behandling til en 1/3 af prisen på døgnbehandling

Hos Dansk MisbrugsBehandlings afdelinger i København, Aarhus, Odense, Aalborg og Kolding benytter vi os udelukkende af anerkendte behandlingsmetoder til behandling af misbrugsproblemer.

Ring alle dage døgnet rundt på tlf. 70 10 03 03

Send os en besked

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig senest førstkommende hverdag.