Hos Dansk MisbrugsBehandling kan du få professionel hjælp for følgende misbrug:

Disse misbrug kræver en struktureret og professionel behandling. Kontakt os for en snak, hvor vi hjælper dig til at afgøre alvoren i dit misbrug, og giver dig vores forslag til en løsning.


Kokainmisbrug

De færreste kokainafhængige tager kokain hver dag. Langt de fleste tager kokain 1 – 3 dage om ugen, ofte kombineret med byture og voldsom alkoholindtagelse.

Herefter følger typisk en ”nedtur” hvor man er drænet for energi, har det psykisk dårligt og ikke overkommer de almindelige forpligtelser i dagligdagen.

Men når man så er restitueret og ”kommet til sig selv” igen, begynder tankerne igen at kredse om kokain – som ender med en uimodståelig trang til at gøre det igen.

Læs her om behandling af kokainmisbrug


Hashmisbrug

Hash er et af de stoffer der sidder i kroppen allerlængst, og ryger man hash 2 eller flere gange om ugen, ophobes der hash(THC) i kroppen (og hjernen), og man bliver mere og mere sløv, mister koncentration og fokus, og kommer ud af trit med virkeligheden.

Denne udvikling foregår så gradvist, at mange hashmisbrugere ikke sætter den i forbindelse med deres hashmisbrug, men oplever denne som deres ”normaltilstand” – og ofte er tegnene tydeligere for de pårørende end for misbrugeren selv.

Det tager typisk en måned eller mere før man klarer op efter et hashmisbrug – en periode hvor man har brug for hjælp og støtte til at bevare sin motivation og skabe en ny livsstil.

Læs mere om hashmisbrug her


Medicinmisbrug

Man anslår at ca. 100.000 mennesker i Danmark har udviklet et misbrug af beroligende eller smertestillende medicin, så er det sket for dig, er du langt fra alene.

Det er vigtigt at forstå, at man bliver lige så afhængig af medicin udskrevet af lægen som af medicin købt på det sorte marked.

For at undgå abstinenser og panik, kræver behandling af medicinafhængighed ofte en relativ lang udtrapning (typisk 2 – 4 måneder) – en udtrapning som altid planlægges sammen med læge.

Samtidig indeholder behandlingen terapi, rådgivning og samtaler på et af vore centre i København, Aarhus, Odense, Aalborg eller Kolding, så du lærer at leve et godt liv uden medicin.

Læs mere om behandling af medicinmisbrug


Købemani

Har du besvær med at styre dine indkøb, og køber du ting som du ikke har brug for, for penge du ikke har – så har du muligvis udviklet købemani.

Mange shopaholics fanges i den evige jagt på penge, løgne, fortielser og benægtelse, og købemani fører oftest til skilsmisse og økonomisk ruin, såfremt den ikke stoppes i tide.

Shopaholic er et relativt nyt begreb i afhængighedsbehandling, og Dansk MisbrugsBehandling er det eneste sted i Danmark der tilbyder en struktureret og professionel behandling for købemani.

Behandling for købemani foregår indtil videre kun på vores afdelinger i Aarhus og Aalborg

Læse mere om shopaholic og behandling her


 

Kontakt os og få en snak med en af vore dygtige rådgivere, og få råd og vejledning til hvordan du bedst får hjælp til at gøre dig fri af dit misbrug.

Ring 70 10 03 03 – vi svarer alle 7 dage

 

Comments are closed.