Om Dansk MisbrugsBehandling

Dansk MisbrugsBehandling blev grundlagt i 2007 af Søren Skensved og Peter Daniel Hansen.

Vi åbnede Dansk MisbrugsBehandling, fordi der i Danmark manglede et behandlingstilbud til de alkoholmisbrugere, der endnu ikke havde drukket sig fra hus og hjem.

Ring og få anonym rådgivning

Har du problemer med misbrug, eller er du pårørende til en misbruger?
Kontakt os på 70 10 03 03 og få en fortrolig samtale med vores misbrugsrådgivere.
Vi tager telefonen døgnet rundt.

Mission

Vi ønsker at tilbyde professionel ambulant misbrugsbehandling, til dem der stadig har familie og arbejde, men som ikke føler sig tilpas i de offentlige tilbud – eller har mulighed for den dyre og omfattende døgnbehandling.

Behandling for “helt almindelige danskere”

Dansk MisbrugsBehandling har professionelle og tidssvarende behandlingstilbud, til ”helt almindelige danskere”, hvor man kan deltage i ambulant behandling samtidig med, at man bor hjemme og passer sit arbejde.

Det har vist sig, at der er et stort behov for netop denne type behandling, og siden åbningen af Dansk MisbrugsBehandling i Aarhus i 2007, har vi udvidet med afdelinger i Aalborg, København, Odense og Kolding, og er nu et af de største alkoholbehandlingstilbud i Danmark.

Mulighed for dag-, døgn- og kombinationsbehandling

Efter flere års samarbejde besluttede Dansk MisbrugsBehandling og Behandlingscenter Tjele i 2015 at slå sig sammen til en samlet behandlingsorganisation.

Behandlingscenter Tjele har gennem mange år været Danmarks største udbyder af døgnbehandling med afdelinger på Sjælland og i Jylland. Kombineret med Dansk MisbrugsBehandlings 5 ambulante afdelinger over hele landet, giver sammenlægningen en helt unik mulighed for at skræddersy behandling til den enkelte klients behov.

Sammenlægningen muliggør, at Dansk MisbrugsBehandling – som det eneste behandlingscenter i Danmark – efter en professionel udredning, kan visitere klienter til ambulant behandling, døgnbehandling eller en kombination heraf, således at vore klienter får den behandling, der matcher deres individuelle behov.

Finansiering af misbrugsbehandling

Hos Dansk MisbrugsBehandling tilbyder vi ambulant misbrugsbehandling, hvor du bor hjemme og kan passe dit job samtidig med at du deltager i behandlingen.

Vi er en privat behandlingsvirksomhed, og man skal som udgangspunkt selv finansiere sin behandling.
Men der er flere muligheder for finansiering af behandlingen:

 • Sundhedsforsikring.
 • Arbejdsgiverfinansieret behandling.
 • Egenbetaling.

For selvstændig erhvervsdrivende gælder det, at udgifterne til behandling, kan faktureres til selskabet, uden at man personligt beskattes af beløbet.

Vores dygtige medarbejdere er alle specialuddannede misbrugsrådgivere, med mange års erfaring i afhængighedsbehandling – som alle brænder for at gøre en forskel.

Professionelle rådgivere og behandling

Dansk MisbrugsBehandling sætter en ære i at tilbyde alkoholbehandling efter de højeste professionelle og etiske standarder.

Kvalitet hos Dansk MisbrugsBehandling er:

 • Ingen ventelister, du kan begynde din misbrugsbehandling fra dag til dag.
 • Vi benytter Minnesotakuren, der er den mest brugte behandlingsform i verden.
 • Du får støtte og hjælp efter den primærbehandlingen er gennemført.
 • Vores misbrugsbehandlere er professionelle, uddannede og erfarne misbrugsterapeuter.
 • Der er tilknyttet læger, sygeplejersker og psykiatere i behandlingsforløbet.
 • Familie og nære pårørende inddrages i behandlingsforløbet og tilbydes rådgivning og undervisning.

Vores medarbejdere har personlige erfaringer med misbrug

Alle misbrugsbehandlere hos Dansk MisbrugsBehandling er erfarne og professionelt uddannede behandlere, som alle selv har personlig erfaring med misbrug.
De har selv prøvet at være fanget i et misbrug, og de har selv været i behandling. Det betyder at vores deltagere, ikke kun bliver mødt med professionalisme, men også med forståelse og empati.

Har du spørgsmål, eller brug for yderligere information?

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig senest førstkommende hverdag.
  Læs om Dansk MisbrugsBehandlings privatlivspolitik.

  Del siden på Facebook