Find et behandlingssted nær dig

Uanset hvor i landet du bor, så er Dansk MisbrugsBehandling aldrig ret langt væk – når først beslutningen om at få professionel hjælp er truffet, så skal afstanden mellem hjem og behandlingscenter nemlig ikke være en hindring for at komme afsted.

Derfor tilbyder vi behandling 5 forskellige steder i Danmark, så du altid kan komme i misbrugsbehandling tæt på dit hjem. Find dit nærmeste behandlingssted på kortet her.

Se film om Dansk MisbrugsBehandling:

Landsdækkende misbrugsbehandling

Vi har behandlingssteder i København, Aarhus, Aalborg, Odense og Kolding.

Ring og få anonym rådgivning

Har du problemer med misbrug, eller er du pårørende til en misbruger?
Kontakt os på 70 10 03 03 og få en fortrolig samtale med vores misbrugsrådgivere.
Vi tager telefonen døgnet rundt.

På alle vores behandlingssteder kommer du til at møde professionelle behandlere, der selv har haft misbrug tæt inde på livet – de forstår din situation og kan hjælpe dig til en bedre hverdag. Derudover møder du også andre mennesker i samme situation som dig selv.

På alle vores behandlingssteder foregår behandlingen uden for normal arbejdstid, så du kan passe dit job, mens du tager hånd om dine problemer.

Sundhedsforsikring

Har du en sundhedsforsikring med misbrugsdækning, dækker den udgifterne i forbindelse med din alkoholbehandling.

Du skal vide, at selv om det er din arbejdsgiver, der har tegnet forsikringen, er brugen af denne fortrolig – både Dansk MisbrugsBehandling og forsikringsselskab har tavshedspligt, hvis du vælger at modtager alkoholrådgivning og -behandling. Det er derfor dit eget valg, om din arbejdsgiver skal informeres om din alkoholbehandling.

Dansk MisbrugsBehandling er godkendt af samtlige danske forsikringsselskaber. Det betyder, at har du en sundhedsforsikring med misbrugsdækning, dækker dit forsikringsselskab udgifterne i forbindelse med din behandling.

Har du spørgsmål, eller brug for yderligere information?

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig senest førstkommende hverdag.
    Læs om Dansk MisbrugsBehandlings privatlivspolitik.

    Del siden på Facebook