Få behandling for dit alkoholproblem på Sjælland

Hos Dansk MisbrugsBehandling tilbyder vi ambulant alkoholbehandling. Der er ingen ventelister og du kan starte i alkoholafvænning på Sjælland, så snart du har besluttet dig. Vores behandlingsforløb er tilrettelagt, så du kan passe dit arbejde og bo hjemme under behandlingen. Du kan vælge at deltage på enten dag- eller aftenhold.


Dansk MisbrugsBehandling alkoholafvænning Sjælland tilbyder:

  • Ingen ventelister – du kan starte i behandling med det samme
  • Du kan arbejde og bo hjemme, mens du er i behandling
  • Både du og dine pårørende får hjælp efter en svær tid med alkoholmisbrug
  • Prisen for behandlingen er ca. 1/3 af prisen for døgnbehandling – for 90 % vedkommende med samme gode resultat

Da behandlingen foregår ambulant – og evt. uden for normal arbejdstid – bestemmer du selv hvem du fortæller om din alkoholbehandling.

Såfremt du ønsker mere information om vores alkoholafvænning på Sjælland så kontakt os på 70 10 03 03. Vi svarer alle dage.


Mister du kontrollen, når du drikker?

Et af tegnene på alkoholafhængighed er, at du ofte har svært ved at stoppe med at drikke, når du har fået de første drinks. Et glas vin bliver alt for ofte til hele flasken.

Måske skaber alkoholen problemer i familien eller på din arbejdsplads. Det er heller ikke unormalt, at en alkoholiker drikker alene og skjuler sit drikkeri.

Oplever du nogle disse symptomer, så kontakt os for en uforpligtende og fortrolig snak – så vi kan hjælpe dig til en løsning, for dig og din familie.


Er du pårørende til en, der har behov for alkoholafvænning?

Pårørende lider under drikkeriet i lige så høj grad – eller mere – end alkoholikeren selv. Er du i tvivl om, hvordan du griber situationen an og hjælper alkoholikeren til at forstå alvoren i sit alkoholmisbrug og behovet for professionel hjælp, så kontakt alkoholafvænningen på Sjælland for råd og vejledning.

Ring og få anonym rådgivning

Har du problemer med misbrug, eller er du pårørende til en misbruger?
Kontakt os på 70 10 03 03 og få en fortrolig samtale med vores misbrugsrådgivere.
Vi tager telefonen døgnet rundt.

Send os en besked

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig senest førstkommende hverdag.