Højt kvalificerede medarbejdere

Alle misbrugsbehandlere hos Dansk MisbrugsBehandling er erfarne og professionelt uddannede, og som en del af vores team har vi samarbejde med psykiater, læge, psykolog og socialrådgiver.

Misbrugsbehandlerne er specialister inden for minnesotamodellen, der er kendetegnet ved, at alle behandlere selv har personlig erfaring med misbrug. Det betyder at vores klienter ikke kun bliver mødt med professionalisme, men også med forståelse og empati.

Ring og få anonym rådgivning

Har du problemer med misbrug, eller er du pårørende til en misbruger?
Kontakt os på 70 10 03 03 og få en fortrolig samtale med vores misbrugsrådgivere.
Vi tager telefonen døgnet rundt.

Søren Skensved

Søren Skensved, behandlingsansvarlig

Søren Skensved er uddannet Addiction Counselor (misbrugsterapeut) fra Hazelden i Irland i 2000. Specialuddannet behandler af spilafhængighed i USA og Certificeret i henhold til American Counsel on Compulsive Gambling. Søren har været uddannelsesleder på alkoholuddannelsen i Danmark og har arbejdet i misbrugsbehandling siden 2000.
Kontakt: skensved@danskmisbrugsbehandling.dk

Marco Guarino, misbrugsrådgiver og daglig leder af Dansk MisbrugsBehandling i Aalborg

Uddannet alkolog i 2003. Marco har arbejdet som misbrugsrådgiver siden 2003 og har bl.a. været behandlingsleder på Taarup Behandlingscenter. Certificeret ludomanibehandler i 2009. Ansat ved Dansk MisbrugsBehandling siden 2009.
Kontakt: marco@danskmisbrugsbehandling.dk

Aud Johannessen, misbrugs- og familierådgiver og daglig leder af Dansk MisbrugsBehandling København

Aud er uddannet Danish Addiction Counselor i 2002, og har siden da arbejdet kontinuerligt i misbrugsbehandling bl.a. på Taarup BehandlingsCenter og BehandlingsCenter Sjælland. Ansat ved Dansk MisbrugsBehandling siden 2010.
Kontakt: aud@danskmisbrugsbehandling.dk

Laust Olsen, misbrugsrådgiver og daglig leder af Dansk MisbrugsBehandling i Odense

Uddannet Danish Addiction Counselor i 2008. Ansat ved Behandlingscenter Svanegården som misbrugs behandler og daglig leder 2009 – 2012. Ansat ved Dansk MisbrugsBehandling Odense siden 2012.
Kontakt: laust@danskmisbrugsbehandling.dk

Joan Hingeberg Jensen, Cand.pæd.pæd.Psyk.

Joan er uddannet cand.pæd.pæd.psyk. Joan er ansat som projektleder på “De små Skuldre”, et gratis tilbud til børn og unge pårørende fra familier med alkoholmisbrug. Hun kører i den forbindelse gruppeforløb i afdelingen i Aarhus, og har endvidere samtaleterapi med fokus på problematikker knyttet til misbrug. Ansat ved Tjele-Dansk MisbrugsBehandling siden januar 2019.
Kontakt: jhi@tjele.com

Jesper Cubbin, misbrugsrådgiver

Jesper er uddannet Danish Addiction Counselor i 2017. Certificeret NADA akupunktør. Ansat ved Dansk MisbrugsBehandling i København i 2017.
Kontakt: cubbin@danskmisbrugsbehandling.dk

Camilla Rühmann Thomsen, misbrugsrådgiver

Camilla er uddannet Danish Addiction Counselor. Camilla blev ansat ved Dansk MisbrugsBehandling i København i 2017.
Kontakt: camilla@danskmisbrugsbehandling.dk

Kevin Cramer-Larsen, misbrugsrådgiver

Kevin har en idrætsuddannelse: Krop og Motorik fra Ollerup Gymnastikhøjskole 1990 og er uddannet Coach fra professionshøjskolen Metropol i 2014. Han er også uddannet Mindfulness instruktør i 2018 og har 10 års erfaring som misbrugsrådgiver indenfor døgn- og ambulant behandling, samt misbrugsbehandling i Storstrøms fængsel.
Kontakt: kevin@danskmisbrugsbehandling.dk

Lena Brøchner Nielsen. information og rådgivning, sekretær og regnskab

Lena er uddannet merkonom i regnskab og Web marketing Manager og har en bred administrativ og regnskabsmæssig erfaring. Lena er Dansk MisbrugsBehandlings blæksprutte og hendes opgaver spænder fra telefonrådgivning og online markedsføring til regnskab samt personal assistent for Direktør Søren Skensved. Ansat ved Dansk MisbrugsBehandling siden 2010.
Kontakt: lena@danskmisbrugsbehandling.dk

Marianne Zacho, assistent

Er uddannet lærer og dekoratør og tager sig af de praktiske opgaver på Dansk MisbrugsBehandlings afdeling i Aarhus – og sørger for at der altid er hyggeligt og rart for vore klienter.Ansat ved Dansk MisbrugsBehandling siden 2008.

Pia Broch, assistent

Pia tager sig af de praktiske opgaver på Dansk MisbrugsBehandlings afdeling i København – og sørger for at der altid er hyggeligt og rart for vore klienter. Ansat ved Dansk MisbrugsBehandling i 2010.

Anna Marie Aggerholm, virksomhedskonsulent og intervention

Anna Marie er uddannet Addiction Counselor og har mange års erfaring som misbrugsbehandler. Anna Marie er Dansk MisbrugsBehandlings virksomhedskonsulent i Jylland og på Fyn, hvor hun bistår virksomheder ved intervention af medarbejdere der har udviklet misbrug. Anna Maria har været konsulent for Dansk MisbrugsBehandling siden starten i 2007.

Om Dansk MisbrugsBehandling

Dansk MisbrugsBehandling blev grundlagt i 2007, med baggrund i at der i Danmark manglede et ambulant behandlingstilbud til de misbrugere, der endnu ikke havde mistet familie, job og hjem.

Specialiseret ambulant behandling af misbrug

Dansk MisbrugsBehandling er et af de behandlingssteder i Danmark, der har specialiseret sig i ambulant behandling af alkoholmisbrug og anden afhængighed.

Dansk MisbrugsBehandling tilbyder behandling for:

  • Alkoholmisbrug.
  • Kokainmisbrug.
  • Hashmisbrug.
  • Medicinmisbrug.

Behandlingskonceptet er ens på vores behandlingscentre. Uanset hvilket behandlingssted, du bliver tilknyttet, vil du møde veluddannede misbrugsbehandlere og velafprøvet, professionel, ambulant behandling med udgangspunkt i Minnesota-modellen.

Søger du job?

Dansk MisbrugsBehandling har ambulante behandlingscentre i København, Aarhus, Odense, Aalborg og Kolding.
Vi søger jævnligt nye dygtige medarbejdere til vores 5 behandlingssteder på tværs af landet.

Har du spørgsmål, eller brug for yderligere information?

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig senest førstkommende hverdag.
    Læs om Dansk MisbrugsBehandlings privatlivspolitik.

    Del siden på Facebook