Dansk MisbrugsBehandlings medarbejdere:

Søren Skensved

Søren Skensved, behandlingsansvarlig

Søren Skensved er uddannet Addiction Counselor (misbrugsterapeut) fra Hazelden i Irland i 2000. Specialuddannet behandler af spilafhængighed i USA og Certificeret i henhold til American Counsel on Compulsive Gambling. Søren har været uddannelsesleder på alkoholuddannelsen i Danmark og har arbejdet i misbrugsbehandling siden 2000.
Kontakt: skensved@danskmisbrugsbehandling.dk

Bente Engstrøm Wøbbe, virksomhedsansvarlig læge

Uddannet læge i 1987. Bente har som læge overvejende haft ansættelser indenfor det socialmedicinske område, hvor helbredsmæssige og sociale problemstillinger i relation til misbrug løbende har indgået i arbejdsopgaverne. Bente har været tilknyttet Dansk MisbrugsBehandling siden 2012. Som virksomhedsansvarlig læge er Bente med til at sikre at al behandling foregår i overensstemmelse med sundhedsstyrelsens bestemmelser.
Kontakt: engstrom@danskmisbrugsbehandling.dk

Marco Guarino, misbrugsrådgiver og daglig leder af Dansk MisbrugsBehandling i Aalborg

Uddannet alkolog i 2003. Marco har arbejdet som misbrugsrådgiver siden 2003 og har bl.a. været behandlingsleder på Taarup Behandlingscenter. Certificeret ludomanibehandler i 2009. Ansat ved Dansk MisbrugsBehandling siden 2009.
Kontakt: marco@danskmisbrugsbehandling.dk

Aud Johannessen, misbrugs- og familierådgiver og daglig leder af Dansk MisbrugsBehandling København

Aud er uddannet Danish Addiction Counselor i 2002, og har siden da arbejdet kontinuerligt i misbrugsbehandling bl.a. på Taarup BehandlingsCenter og BehandlingsCenter Sjælland.
Ansat ved Dansk MisbrugsBehandling siden 2010.
Kontakt: aud@danskmisbrugsbehandling.dk

Laust Olsen, misbrugsrådgiver og daglig leder af Dansk MisbrugsBehandling i Odense

Uddannet Danish Addiction Counselor i 2008. Ansat ved Behandlingscenter Svanegården som misbrugs behandler og daglig leder 2009 – 2012.
Ansat ved Dansk MisbrugsBehandling Odense siden 2012.
Kontakt: laust@danskmisbrugsbehandling.dk

Joan Hingeberg Jensen, Cand.pæd.pæd.Psyk.

Joan er uddannet cand.pæd.pæd.psyk. Joan er ansat som projektleder på “De små Skuldre”, et gratis tilbud til børn og unge pårørende fra familier med alkoholmisbrug. Hun kører i den forbindelse gruppeforløb i afdelingen i Aarhus, og har endvidere samtaleterapi med fokus på problematikker knyttet til misbrug. Ansat ved Tjele-Dansk MisbrugsBehandling siden januar 2019.
Kontakt: jhi@tjele.com

Henning Robert Larsen, misbrugsrådgiver

Uddannet pædagog fra Pædagogseminariet i Aalborg. Uddannet familieterapeut og gestaltterapeut. Senest ansat som leder af Jammerbugt Børne Familiecenter. Arbejdet med misbrugsbehandling siden 1994.
Ansat ved Dansk MisbrugsBehandling siden 2011.
Kontakt:henning@danskmisbrugsbehandling.dk

Jesper Cubbin, misbrugsrådgiver

Jesper er uddannet Danish Addiction Counselor i 2017. Certificeret NADA akupunktør. Ansat ved Dansk MisbrugsBehandling i København i 2017.
Kontakt: cubbin@danskmisbrugsbehandling.dk

Camilla Rühmann Thomsen, misbrugsrådgiver

Camilla er uddannet Danish Addiction Counselor. Camilla blev ansat ved Dansk MisbrugsBehandling i København i 2017.
Kontakt: camilla@danskmisbrugsbehandling.dk

Henrik Iversen, misbrugsrådgiver

Henrik er uddannet Danish Addiction Counselor og certificeret ludomanirådgiver. Henrik har mange års erfaring som misbrugsrådgiver i både døgn- og ambulant behandling.
Henrik blev ansat ved Tjele-Dansk MisbrugsBehandling i Aarhus og Aalborg 2017.
Kontakt: heiv@tjele.com

Lena Brøchner Nielsen. information og rådgivning, sekretær og regnskab

Lena er uddannet merkonom i regnskab og Web marketing Manager og har en bred administrativ og regnskabsmæssig erfaring. Lena er Dansk MisbrugsBehandlings blæksprutte og hendes opgaver spænder fra telefonrådgivning og online markedsføring til regnskab samt personal assistent for Direktør Søren Skensved. Ansat ved Dansk MisbrugsBehandling siden 2010.
Kontakt: lena@danskmisbrugsbehandling.dk

Marianne Zacho, assistent

Er uddannet lærer og dekoratør og tager sig af de praktiske opgaver på Dansk MisbrugsBehandlings afdeling i Aarhus – og sørger for at der altid er hyggeligt og rart for vore klienter.Ansat ved Dansk MisbrugsBehandling siden 2008.

Pia Broch, assistent

Pia tager sig af de praktiske opgaver på Dansk MisbrugsBehandlings afdeling i København – og sørger for at der altid er hyggeligt og rart for vore klienter. Ansat ved Dansk MisbrugsBehandling i 2010.

Anna Marie Aggerholm, virksomhedskonsulent og intervention

Anna Marie er uddannet Addiction Counselor og har mange års erfaring som misbrugsbehandler. Anna Marie er Dansk MisbrugsBehandlings virksomhedskonsulent i Jylland og på Fyn, hvor hun bistår virksomheder ved intervention af medarbejdere der har udviklet misbrug. Anna Maria har været konsulent for Dansk MisbrugsBehandling siden starten i 2007.

Har du spørgsmål, eller brug for yderligere information?

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig senest førstkommende hverdag.