Dansk MisbrugsBehandlings medarbejdere


Søren Skensved

Søren Skensved, Direktør

Søren Skensved. Direktør og ansvarlig leder, behandlingsrådgiver samt ansvarlig for behandlingsprogram og metode. Søren Skensved er uddannet Addiction Counselor (misbrugsterapeut) fra Hazelden i Irland i 2000. Specialuddannet behandler af spilafhængighed i USA og Certificeret i henhold til American Counsel on Compulsive Gambling. Søren har været uddannelsesleder på alkoholuddannelsen i Danmark og har arbejdet i misbrugsbehandling siden 2000.

Kontakt: skensved@danskmisbrugsbehandling.dk


Bente Engstrøm

Bente Engstrøm Wøbbe

Bente Engstrøm Wøbbe. Virksomhedsansvarlig læge. Uddannet læge i 1987. Bente har som læge overvejende haft ansættelser indenfor det socialmedicinske område, hvor helbredsmæssige og sociale problemstillinger i relation til misbrug løbende har indgået i arbejdsopgaverne. Bente har været tilknyttet Dansk MisbrugsBehandling siden 2012. Som virksomhedsansvarlig læge er Bente med til at sikre at al behandling foregår i overensstemmelse med sundhedsstyrelsens bestemmelser.

Kontakt: engstrom@danskmisbrugsbehandling.dk


Marco Guarino

Marco Guarino. Misbrugsrådgiver og daglig leder af Dansk MisbrugsBehandling i Aalborg. Uddannet alkolog i 2003. Marco har arbejdet som misbrugsrådgiver siden 2003 og har bl.a. været behandlingsleder på Taarup Behandlingscenter. Certificeret ludomanibehandler i 2009. Ansat ved Dansk MisbrugsBehandling siden 2009.

Kontakt: marco@danskmisbrugsbehandling.dk


Aud Johannessen

Aud Johannessen

Aud Johannessen. Misbrugs- og familierådgiver og daglig leder af Dansk MisbrugsBehandling København. Aud er uddannet Danish Addiction Counselor i 2002, og har siden da arbejdet kontinuerligt i misbrugsbehandling bl.a. på Taarup BehandlingsCenter og BehandlingsCenter Sjælland.
Ansat ved Dansk MisbrugsBehandling siden 2010

Kontakt: aud@danskmisbrugsbehandling.dk


Leif Østergaard

Leif Østergaard

Leif Østergaard. Misbrugsrådgiver og daglig leder af Dansk MisbrugsBehandling i Aarhus.
Leif er uddannet Krop og Gestaltterapeut i 2002 og har gennemgået VASU’s efteruddannelse i misbrug. Leif har arbejdet med misbrugsbehandling siden 1996, bl.a. på Tjele Behandlingscenter, Kråsiglund Behandlingshjem på Behandlingscenter Bakkedalgaard og som behandlingsleder på Asgårds Behandlingscenter. Ansat ved Dansk MisbrugsBehandling Aarhus siden 2012

Kontakt: leif@danskmisbrugsbehandling.dk


Laust Olsen

Laust Olsen

Laust Olsen. Misbrugsrådgiver og daglig leder af Dansk MisbrugsBehandling i Odense. Uddannet Danish Addiction Counselor i 2008. Ansat ved Behandlingscenter Svanegården som misbrugs behandler og daglig leder 2009 – 2012.
Ansat ved Dansk MisbrugsBehandling Odense siden 2012.

Kontakt: laust@danskmisbrugsbehandling.dk


Merete Pless

Merete Pless

Merete Pless. Misbrugsrådgiver og daglig leder af Dansk MisbrugsBehandling i Kolding. Uddannet Danish Addiction Counselor.
Ansat ved Dansk MisbrugsBehandling Kolding siden 2018.

Kontakt: merete@danskmisbrugsbehandling.dk


Joan Hingeberg Jensen

Joan Hingeberg

Joan Hingeberg Jensen. Cand.pæd.pæd.Psyk. Joan er uddannet cand.pæd.pæd.psyk. Joan er ansat som projektleder på “De små Skuldre”, et gratis tilbud til børn og unge pårørende fra familier med alkoholmisbrug. Hun kører i den forbindelse gruppeforløb i afdelingen i Aarhus, og har endvidere samtaleterapi med fokus på problematikker knyttet til misbrug
Ansat ved Tjele-Dansk MisbrugsBehandling siden januar 2019.
Kontakt: jhi@tjele.com


Henning Robert Larsen

Henning Robert Larsen. Misbrugsrådgiver. Uddannet pædagog fra Pædagogseminariet i Aalborg. Uddannet familieterapeut og gestaltterapeut. Senest ansat som leder af Jammerbugt Børne Familiecenter. Arbejdet med misbrugsbehandling siden 1994.
Ansat ved Dansk MisbrugsBehandling siden 2011.

Kontakt:henning@danskmisbrugsbehandling.dk


Jesper Cubbin

Jesper Cubbin

Jesper Cubbin. Misbrugsrådgiver. Jesper er uddannet Danish Addiction Counselor i 2017. Certificeret NADA akupunktør. Ansat ved Dansk MisbrugsBehandling i København i 2017.

Kontakt: cubbin@danskmisbrugsbehandling.dk


Jesper Christensen, behandlingsrådgiver

Jesper Christensen

Jesper Christensen. Misbrugsrådgiver. Jesper er uddannet Danish Addiction Counselor i 2007.Jesper er efteruddannet indenfor dobbeltdiagnoser, familieroller, kommunikation, kemisk afhængighed, konflikthåndtering og coaching.
Certificeret i NADA akupunktur.
Jesper har arbejdet med misbrugsbehandling siden 2007 i både dag- og døgnbehandling,
Ansat ved Dansk MisbrugsBehandling i København i maj 2016.

Kontakt: jesper@danskmisbrugsbehandling.dk


Camilla Rühmann Thomsen

Camilla Rühmann Thomsen

Camilla Rühmann Thomsen. Misbrugsrådgiver. Camilla er uddannet Danish Addiction Counselor.
Camilla blev ansat ved Dansk MisbrugsBehandling i København i 2017.

Kontakt: camilla@danskmisbrugsbehandling.dk


Henrik Iversen

Henrik Iversen

Henrik Iversen. Misbrugsrådgiver. Henrik er uddannet Danish Addiction Counselor og certificeret ludomanirådigver. Henrik har mange års erfaring som misbrugsrådgiver i både døgn- og ambulant behandling.
Henrik blev ansat ved Dansk MisbrugsBehandling i Aarhus og Aalborg 2017.

Kontakt: henriki@danskmisbrugsbehandling.dk


Lena Brøchner Nielsen

Lena Brøchner Nielsen. Information og rådgivning, sekretær og regnskab. Lena er uddannet merkonom i regnskab og Web marketing Manager og har en bred administrativ og regnskabs¬mæssig erfaring.
Lena er Dansk MisbrugsBehandlings blæksprutte og hendes opgaver spænder fra telefonrådgivning og online markedsføring til regnskab samt personal assistent for Direktør Søren Skensved.
Ansat ved Dansk MisbrugsBehandling siden 2010.

Kontakt: lena@danskmisbrugsbehandling.dk


Marianne Zacho

Marianne Zacho. Assistent. Marianne er uddannet lærer og dekoratør og tager sig af de praktiske opgaver på Dansk MisbrugsBehandlings afdeling i Aarhus – og sørger for at der altid er hyggeligt og rart for vore klienter.Ansat ved Dansk MisbrugsBehandling siden 2008.


Pia Broch

Pia Broch. Assistent. Pia tager sig af de praktiske opgaver på Dansk MisbrugsBehandlings afdeling i København – og sørger for at der altid er hyggeligt og rart for vore klienterAnsat ved Dansk MisbrugsBehandling i 2010


Anna Marie Aggerholm

Anna Marie Aggerholm. Virksomhedskonsulent og intervention.Anna Marie er uddannet Addiction Counselor og har mange års erfaring som misbrugsbehandler. Anna Marie er Dansk MisbrugsBehandlings virksomhedskonsulent i Jylland og på Fyn, hvor hun bistår virksomheder ved intervention af medarbejdere der har udviklet misbrug. Anna Maria har været konsulent for Dansk MisbrugsBehandling siden starten i 2007


John Kastrup

John Kastrup. Virksomhedskonsulent og intervention. John er uddannet Addiction Counselor og har haft sit virke som misbrugskonsulent siden 2006. John er Dansk MisbrugsBehandlings virksomhedskonsulent på Sjælland og København, hvor han bistår virksomheder ved intervention af medarbejdere der har udviklet misbrug. John har været konsulent for Dansk MisbrugsBehandling siden 2011.

Send os en besked

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig senest førstkommende hverdag.