Kokainbehandling – priser og finansiering

Dansk MisbrugsBehandling er en privat behandlingsorganisation, og man skal som udgangspunkt selv finansiere sin kokainbehandling.

Men der er flere muligheder for finansiering af behandlingen via sundhedsforsikring, arbejdsgiver, som selvstændig erhvervsdrivende eller ved egenbetaling.

Misbrugsbehandlere planlægger misbrugsbehandling

Vores behandlere er professionelle, uddannede og erfarne misbrugsterapeuter, der har mange års erfaring med at sammensætte et behandlingsforløb, der matcher klienternes problematikker og behov.

Finansiering af behandling

Dansk MisbrugsBehandling er en privat behandlingsorganisation, og man skal som udgangspunkt selv finansiere sin behandling. Men der er flere muligheder for finansiering af behandlingen:

 • Sundhedsforsikring. Såfremt du har en sundhedsforsikring, dækker denne typisk udgifterne til behandlingen.
 • Selv om det er arbejdsgiver, der har udtaget sundhedsforsikringen, er brugen af denne fortrolig – både forsikringsselskab og Dansk MisbrugsBehandling har tavshedspligt. Din arbejdsgiver bliver derfor ikke informeret om din deltagelse i misbrugsbehandling, medmindre du selv ønsker det.
 • Dansk MisbrugsBehandling samarbejder med samtlige forsikringsselskaber i Danmark.
 • Arbejdsgiverfinansieret behandling. Mange virksomheder yder hjælp til medarbejdere der har problemer med misbrug. Kontakt eventuelt din tillidsmand og forhør om virksomhedens misbrugspolitik.
 • For selvstændig erhvervsdrivende gælder det, at udgifterne til behandling, kan faktureres til selskabet, uden at man personligt beskattes af beløbet.
 • Egenbetaling.

Priser på behandling af kokainmisbrug

Hos Dansk MisbrugsBehandling ønsker vi at rådgive dig bedst muligt og præsentere dig for en behandlingsplan før vi kommer med en pris.

Kontakt os på 70 10 03 03, så vi i fællesskab kan beregne en pris, der matcher det behandlingstilbud der er behov for.

Behandling af kokainmisbrug

Behandlingen af kokainmisbrug foregår hos Dansk MisbrugsBehandling i København, Aarhus, Odense, Aalborg eller Kolding.
Misbrugsbehandlingen foregår efter normal arbejdstid, så man kan passe arbejde eller studier, mens behandlingen af din kokainmisbrug står på.

Dansk MisbrugsBehandlings kokainbehandling består af:

 • En udredende forsamtale.
 • Primærbehandling 3 gange ugentligt á 4 timer i 10 uger.
 • Efterbehandling 1 møde hver 14. dag i 6 måneder.
 • Familiebehandling 1 møde ugentligt i 5 uger.

Forsamtale

Inden behandlingen sættes i gang foretages en udredende forsamtale, hvor vi afdækker graden af misbruget, hvor vi vurderer de problematikker, der skal tages hånd om i behandlingen, og hvor vi kommer med vores anbefaling til behandlingens varighed og indhold.

Forsamtalen er gratis og uforpligtende.

Familiesamtale – interventionsforberedelse

En familiesamtale er en hjælp til de pårørende til, hvordan de motiverer et familiemedlem, der har et misbrug til behandling. Sammen med en rådgiver gennemgår familien skridt for skridt, hvordan man foretager en intervention med henblik på, at misbrugeren får den rette hjælp.

En familiesamtale er gratis og uforpligtende.

Kokainmisbrug

Når man tager kokain, stimuleres hjernens belønningscenter, som frigiver store mængder af signalstoffet dopamin. Man oplever et sus af velvære, selvtillid, og begejstring.

Det er en meget forførende rus og derfor meget afhængighedsskabende. Kokain er et af de stoffer, hvor den højeste andel af dem, som prøver stoffet, udvikler et misbrug.

Har du spørgsmål, eller brug for yderligere information?

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig senest førstkommende hverdag.
  Læs om Dansk MisbrugsBehandlings privatlivspolitik.

  Del siden på Facebook