Finansieringsmuligheder for virksomheder

Hvordan kan din virksomhed hjælpe en medarbejder med et misbrug? Det får du svar på her på siden, hvor vi gennemgår 3 forskellige måder at finansiere et behandlingsforløb hos Dansk MisbrugsBehandling på:

  • Gennem sundhedsforsikringen.
  • Arbejdsgiverfinansieret behandling.
  • Egenbetaling.
medarbejder har været i misbrugsbehandling

At få en medarbejder i misbrugsbehandling, behøver ikke være en stor udgift for virksomheden. Ofte er det en langt bedre investering, end at ansætte en ny medarbejder, der skal trænes op.

100 % dækning og 100 % anonymt

Har man en sundhedsforsikring der dækker misbrugsbehandling, så kan man få finansieret hele forløbet hos Dansk MisbrugsBehandling – det gælder uanset om sundhedsforsikringen er tegnet og betalt af arbejdsgiveren eller om der er tale om en privat sundhedsforsikring.

Benytter man forsikringen til alkohol- eller misbrugsbehandling, så forbliver man fuldstændig anonym. Dvs., at man ikke behøver at fortælle sin arbejdsgiver eller sine kollegaer om problemet, før man selv har lyst til det. Behandlingen lægges efter arbejdstid, så det er muligt at passe et job, samtidig med, at man er i behandling. Det giver stor tryghed for vores patienter.

Ring og få vejledning

Har en af dine ansatte et misbrug? Så ring til os på 70 10 03 03 og få gode råd til, hvordan I kan håndtere problemet i din virksomhed. Sammen finder vi en løsning, der giver dig en gladere medarbejder tilbage.

Arbejdsgiverbetalt misbrugsbehandling

Mange danske virksomheder har en alkoholpolitik, som indebærer økonomisk hjælp til misbrugsbehandling. Du kan tale med din tillidsrepræsentant eller virksomhedens HR-afdeling, som kan oplyse dig om alkoholpolitikken på din arbejdsplads.

Udgifterne til misbrugsbehandling er fradragsberettiget for virksomheden og medarbejderen beskattes ikke af beløbet. Endvidere er det muligt for virksomheden at modtage sygefraværs- kompensation for en medarbejder i alkoholbehandling.

Finansieringsmuligheder for selvstændige

For selvstændigt erhvervsdrivende gælder det, at udgifterne til behandling kan indgå som udgift i selskabet – uden at man personligt beskattes af beløbet.

Forsikringsoplysninger

Dansk MisbrugsBehandling er godkendt til misbrugsbehandling af alle de danske forsikringsselskaber, der tilbyder dækning af udgifter i forbindelse med behandling. Herunder finder du deres kontaktinformationer:

Tryg sundhedsforsikring
PFA sundhedsforikring
Danica sundhedsforsikring
CODAN Sundhedsforsikring
Top Danmark Sundhedsforsikring
Mølholm Sundhedsforsikring
SKANDIA Sundhedsforsikring
IF Sundhedsforikring
Alm Brand Sundhedsforsikring
Dansk Sundhedssikring logo
Tryg Forsikring
PFA
Danica
Alm Brand
Topdanmark
Mølholm Forsikring
If Care
DanskSundhedssikring
Skandia Lifeline
Alm Brand

Har du spørgsmål, eller brug for yderligere information?

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig senest førstkommende hverdag.