Få hjælp til dit alkoholproblem i dag

Er du bosiddende i Fredericia eller omegn, og har brug for alkoholbehandling? Med kun 15 minutter i tog og 25 minutter i bil har du mulighed for at deltage i Dansk MisbrugsBehandlings alkoholafvænning i Kolding

Et godt alternativ til døgnbehandling

Der er en lang tradition for, at alkoholbehandling i Danmark foregår som døgnbehandling. Men den seneste forskning viser, at ambulant alkoholbehandling har lige så gode – og ofte bedre – resultater end alkoholbehandling i døgnregi.

Det gælder for de alkoholmisbrugere, der stadig har et ædrueligt netværk, og har – eller har haft – en stabil tilknytning til arbejdsmarkedet. Gælder det også for dig eller en i din familie? Så er vores tilbud om alkoholbehandling i Fredercia måske løsningen på problemet.

Kontakt på 70 10 03 03 og få en snak med en af vores dygtige rådgivere. Det er uforpligtende, anonymt og vi tager telefonen døgnet rundt – klar til at hjælpe dig.

Professionel behandling efter arbejdstid

Dansk MisbrugsBehandlings alkoholafvænning er planlagt, så du kan bo hjemme og passe dit arbejde mens du går i behandling for dit alkoholmisbrug.

Behandlingen foregår 3 gange ugentligt efter normal arbejdstid.Du behøver således ikke have fravær fra dit arbejde, og du behøver ikke fortælle andre, end dem du synes, der bør vide det, at du er startet i alkoholafvænning.

Hvorfor Dansk MisbrugsBehandling?

  •   Behandling uden for normal arbejdstid

  • Professionelt uddannede misbrugsterapeuter med speciale i alkoholmisbrug

  •  Tilknyttet læge, psykiater og psykolog

  • Ingen ventelister – du kan starte med de samme

  • Fuld diskretion – der er ingen offentlig registrering

  • Langt under halv pris i forhold til døgnbehandling

Har din ægtefælle, partner eller et familiemedlem behov for alkoholafvænning?

De fleste henvendelser til Dansk MisbrugsBehandling er fra pårørende. De har brug for hjælp til at konfrontere et familiemedlem, der drikker for meget, for at få ham eller hende til at indse sit behov for alkoholbehandling.

Hvis du har brug for hjælp til ”den svære samtale” så kontakt os på tlf. 70 10 03 03 og få en snak med en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe dig med råd og vejledning. Vi svarer alle ugens 7 dage.

Alkoholbehandling nær Fredericia – til en overkommelig pris

Vores afdeling i Kolding gør det let for borgere i Fredericia at komme til og fra alkoholbehandling – og så ligger prisen for ambulant alkoholafvænning langt under halvdelen af prisen på alkoholbehandling i døgnregi.

Er du dækket af en sundhedsforsikring, dækker denne udgifterne i forbindelse med din alkoholbehandling. Dansk MisbrugsBehandling er godkendt af alle store forsikringsselskaber

Det er vigtigt at vide, at selv om din sundhedsforsikring er et personalegode, der er betalt af din arbejdsplads, så er den personlig. Det betyder, at hvis du benytter den til alkoholbehandling, så bliver det ikke meddelt din arbejdsplads

Hvis du er selvstændig er udgifterne til alkoholbehandling skattefri – dvs. du kan lade dit firma betale din alkoholbehandling, uden selv at blive beskattet af beløbet

Derudover yder nogle fagforeninger støtte til alkoholafvænning.

Alkoholbehandling Fredericia

Dansk MisbrugsBehandling Kolding
Mazantigade 5
6000 Kolding
Tlf. 70 10 03 03

Send os en besked

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig senest førstkommende hverdag.