Alkoholafvænning og -behandling i Aalborg

Dansk MisbrugsBehandling tilbyder alkoholafvænning i Nordjylland – i centrum af Aalborg. Vi tilbyder professionel alkoholafvænning uden for normal arbejdstid, så du kan gå i behandling, mens du bor hjemme og passer dit arbejde.

Dansk MisbrugsBehandling – alkoholafvænning for ”almindelige danskere”

Mange tror, at alkoholafvænning kun henvender sig til de meget belastede alkoholikere – og associerer ordet alkoholiker, med bumsen på bænken.

Men på vores center for alkoholafvænning i Nordjylland i Aalborg, kommer alle slags danskere: håndværkere, selvstændige, skolelærere, læger, sosu-assistenter, langt de fleste med både arbejde og familie.

Samtidig viser den seneste forskning, at denne målgruppe – altså de noget mere ressourcestærke alkoholmisbrugere – har en bedre behandlingsprognose i ambulant alkoholafvænning, målt i forhold til døgnbehandling, fordi man får hjælp til at foretage de fornødne ændringer i sin dagligdag, mens man har støtte fra sin behandling.

Ring og få anonym rådgivning

Har du problemer med misbrug, eller er du pårørende til en misbruger?
Kontakt os på 70 10 03 03 og få en fortrolig samtale med vores misbrugsrådgivere.
Vi tager telefonen døgnet rundt.

Alkoholafvænning i Nordjylland består af:

  • 6 måneders efterbehandling á 1 møde hver 14. dag

  • 6–8 ugers behandling á 3 møder ugentligt – uden for normal arbejdstid

  • Familiebehandling til de nære pårørende

Når du vælger ambulant alkoholafvænning, bestemmer du samtidig selv, hvem du fortæller om din alkoholbehandling – hvilket erfaringsmæssigt betyder meget for mange af vore deltagere.

Vore rådgivere er specialuddannede alkoholrådgivere – som selv er tidligere misbrugere, og har derfor forudsætningen for at forstå din situation og møde dig i øjenhøjde uden  løftede pegefingre.

Vores alkoholafvænning i Nordjylland finder sted i Jens Bangs Stenhus, som ligger centralt i Aalborg nær ved både bus og tog.

Hvornår har man behov for alkoholafvænning?

Vi mener, at det er fornuftigt at overveje alkoholafvænning, såfremt du kan genkende nogle af nedenstående symptomer:

  • Dit alkoholforbrug skaber problemer i familien

  • Du har ofte svært ved at stoppe igen når du først er begyndt at drikke alkohol

  • Du har lovet dig selv eller andre at skære ned på dit alkoholforbrug – men at dit forbrug efter nogen tid atter er steget

  • Du forsøger at skjule dit drikkeri for andre

  • At du drikker alene for at dulme ubehagelige følelser

Grundlæggende kan man sige, at hvis alkohol giver problemer, har du et alkoholproblem, og så skal du måske overveje en alkoholafvænning i Nordjylland på Dansk MisbrugsBehandlings center i København.

Er du pårørende til en person, som har brug for alkoholafvænning?

Et alkoholmisbrug går ud over hele familien, men det er ofte svært for de pårørende at overbevise den som drikker om, at han eller hun har behov for alkoholafvænning.

Samtidig er det i langt de fleste tilfælde de pårørende, der gennem deres konsekvente krav får alkoholmisbrugeren til at gå i alkoholafvænning.

Vores statistikker siger (desværre), at 2 ud af 3 går i behandling, fordi ægtefælle eller partner stiller alkoholbehandling som betingelse for fortsat ægteskab/partnerskab.

Vi tilbyder råd og vejledning til, hvordan du bedst motiverer en alkoholiker til afvænning.

Som pårørende er det første du kan gøre, at tage en anonym snak med en af vore rådgivere på telefonen. Du kan også aftale en tid på vores center for alkoholafvænning Nordjylland, hvor du sammen med en rådgiver drøfter jeres situation, og får råd og vejledning til, hvordan du bedst griber tingene an.

Alkoholafvænning Nordjylland

Dansk MisbrugsBehandling Aalborg
Adelgade 2
9000 Aalborg

Tlf. 70 10 03 03

Relevante links:

Ring alle dage døgnet rundt på tlf. 70 10 03 03

Send os en besked

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig senest førstkommende hverdag.