Alkoholbehandling Køge – bo hjemme under behandling

Dansk MisbrugsBehandling er et behandlingscenter med certificerede misbrugsrådgivere, der selv er tidligere misbrugere. Hos os kan du bo hjemme under din alkoholbehandling og deltage i dag og aftenhold.


Undgå døgnbehandling og fortsæt hverdagen

Vi sørger for at din alkoholafvænning foregår i trygge rammer. Vores ambulante behandlingsforløb giver dig nemlig mulighed for at bo hjemme og arbejde samtidig med, at du er i alkoholbehandling tæt på Køge. Du får også støtte og hjælp til at afprøve strategier, du lærer på behandlingscentret.

Dansk MisbrugsBehandling tilbyder en anonym og uforpligtende samtale om alkoholbehandling i nærheden af Køge, hvor vi afklarer omfanget af dit alkoholforbrug.

Kontakt os i dag omkring dit alkoholforbrug


Dag og aftenhold – Vi tilpasser behandlingen til din situation

Hos Dansk MisbrugsBehandling kan du komme i alkoholbehandling tæt på Køge. Her kan du både deltage i dag og aftenhold, så du kan arbejde samtidig. Vores misbrugsrådgivere prøver så vidt muligt at skræddersy et forløb, der passer til din hverdag og familieliv, så du kan være i alkohol behandling i trygge rammer. Bor du tættere på København, så læs mere om vores tilbud om alkoholafvænning i København.


Tilbud til familie og pårørende

Hvis du er pårørende eller i familie med en alkoholiker, kan vi også hjælpe dig. Du er måske frustreret, føler afmagt og svigt, og det kan vi hjælpe dig med.

Få en uforpligtende snak med alkoholbehandling Køge i dag

Ring og få anonym rådgivning

Har du problemer med misbrug, eller er du pårørende til en misbruger?
Kontakt os på 70 10 03 03 og få en fortrolig samtale med vores misbrugsrådgivere.
Vi tager telefonen døgnet rundt.

Send os en besked

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig senest førstkommende hverdag.