Ludomani

Dansk MisbrugsBehandling henviser til Behandlingscenter Tjele, som tilbyder gratis behandling for ludomani i Aalborg, Aarhus og Kolding.


Kender du det?

  • Spiller du for mere end du har råd til?
  • Prøver du at skjule, hvor meget du spiller for?
  • Giver dit spil dig problemer med din familie?
  • Har du nogensinde lånt penge af andre – fordi du har spillet dine egne op?

Så skal du måske overveje at få professionel hjælp til dit spilleproblem.

Hos Tjele-Dansk MisbrugsBehandling har vi mange års erfaring med professionel behandling af ludomani, og vi kan også hjælpe dig ud af spilafhængighedens kløer.


hash

Professionel behandling af ludomani

Så længe hjulet snurrede var jeg høj. Men når jeg havde tabt alle mine penge, var det som at falde ned i et sort hul”

Søren. Ludoman


Tjele – Dansk MisbrugsBehandling tilbyder professionel behandling af ludomani på vores behandlingscenter i Aalborg, Aarhus og Kolding.

I behandlingen lærer du, hvordan du kontrollerer din spilletrang, hvordan du omgås penge med fornuft og hvordan du genvinder tilliden fra dem der føler sig svigtet af dit spil.

Behandlingen for ludomani foregår efter et velafprøvet og struktureret behandlingsprogram, som har hjulpet hundredvis af ludomaner før dig.

Behandlingen hos Tjele – Dansk MisbrugsBehandling i Aalborg, Aarhus og Kolding foregår i mindre grupper med 4 – 8 deltagere, ledet af en professionel uddannet ludomani rådgiver.

Du kan læse mere om de forskellige elementer i vores ludomani behandling og behandlingstider her.


Opstart på behandling af ludomani

Når du kontakter Tjele – Dansk MisbrugsBehandling, kan du aftale en afklarende forsamtale, hvor vi sammen drøfter din situation, dit spil og indholdet af vores behandling for ludomani.

Herefter kan du starte behandling i Aalborg, Aarhus eller Kolding. Du skal dog være opmærksom på, at der kan forekomme en kort ventetid.

Vi anbefaler, at din partner eller familiemedlemmer deltager i forsamtalen, således at de også bliver informeret om hvordan behandlingen for ludomani foregår, og hvad deres rolle i din nye fremtid er.


hash

Behandling, efterbehandling og familieprogram

Ludomanibehandlingen består af 2 møder á 4 timer ugentligt i 7 – 9 uger – uden for normal arbejdstid.

Herefter følger 4 måneders efterbehandling, hvor vi følger op på, hvordan du klarer dit nye liv uden spil.

Samtidig får du hjælp til at udrede din økonomi, lave budget, kontakte kreditorer m.m.

Sideløbende med behandling for ludomani er der tilbud om deltagelse i selvhjælpsgrupper for ludomaner, hvor du kan høre hvordan andre gamblere har løst deres spilleproblem.

I forbindelse med behandlingen er der tilbud til familie og pårørende om deltagelse i vores familieprogram for pårørende til ludomaner.


Er det nu nødvendigt…

Er du i tvivl om, hvorvidt du har et behandlingskrævende spilleproblem, er vi gerne behjælpelige med en professionel udredning ved brug af internationalt anerkendte diagnoseredskaber.

Det er bedst, at også din partner og/eller din familie deltager i en sådan afklarende samtale, således at de også får et indblik i, hvad behandling for ludomani indebærer, og hvordan de selv kommer videre i den svære situation.

Kontakt os for en forsamtale, som er fortrolig, uforpligtende og gratis.


Offentlig transport lige til døren

Vores behandling af ludomani foregår i Tjele – Dansk MisbrugsBehandlings lokaler i Aalborg, Aarhus eller Kolding. Alle vore behandlingscentre er centralt placeret i forhold til offentlig transport.

Kontakt os for en snak om ludomani og ludomanibehandling. Det er fortroligt, gratis og uforpligtende. Ring på  tlf 70 10 03 03 hver dag mellem 8 og 22.


Følg linket og Læs mere om behandlingen


Comments are closed.