Kender du en, der er afhængig af alkohol?

Når man først har udviklet alkoholafhængighed, er den eneste effektive behandling helt at holde op med at drikke – og forblive ædru. Alkoholafhængigheden genoplives nemlig hurtigt, hvis man falder i og begynder at drikke igen – selv efter flere års afholdenhed.

Har man først udviklet alkoholafhængighed, er det de færreste, der på egen hånd kan løse deres alkoholproblem.

Søg hjælp, hvis du er blevet alkoholafhængig

Mange holder fast i forestillingen om, at det er et spørgsmål om at bide tænderne sammen og stramme sig an.

Men har man udviklet alkoholafhængighed, viser det sig desværre ikke at være en effektiv strategi. Efter en kort periode i bedring, tager drikkeriet atter overhånd – og det forlænger bare pinen for både misbrugeren selv og dennes nærmeste.

Er du i tvivl om, om du har udviklet et alkoholafhængighed kan du få afklaring ved at prøve vores anonyme online alkoholtest, eller læse mere om hvornår man er alkoholiker.

Ambulant Minnesotabehandling – en effektiv behandlingsform mod alkoholafhængighed

80 % af dem, som har været alkoholafvænning hos os, opnår varig ædruelighed. Efter endt behandling oplever de en lang række forbedringer i livet, som f.eks. bedre forhold til familie og børn, bedre relationer til andre mennesker og frem for alt et bedre selvværd, som gør, at man bliver bedre til at løse de problemer, som opstår gennem livet.

En af grundene til den høje succesrate er, at  vores behandling er tilrettelagt efter Minnesotamodellen – som er en internationalt anerkendt behandlingsform.

Kender du det?

Du har dårlig samvittighed over dit drikkeri, og synes selv du til tider drikker for meget?

62% af dem der har taget vores online alkoholtest har svaret ja.

Behandling af alkoholafhængighed med antabus

Mange alkoholafhængige forsøger at løse deres alkoholproblem ved hjælp af antabus.

Men det viser sig, at antabus ikke er virksomt på lang sigt, og for de allerflestes vedkommende betyder antabus kun en ændring af drikkemønsteret, hvor en ædru periode afløses af en periode med endnu voldsommere alkoholindtag.

Se film om symptomer på alkoholafhængighed og alkoholbehandling:

Behandling af alkoholafhængighed er ingen skam

Mange viger tilbage for at søge behandling for deres alkoholafhængighed, fordi de fejlagtigt har den opfattelse, at alkoholbehandling kun er for ”manden på bænken”. Intet kunne være mere forkert.

Hos Dansk MisbrugsBehandling har næsten 75 % af deltagerne fast tilknytning til arbejdsmarkedet og ligeledes bor ca. 75 % sammen med familie, de har bare et for stort forbrug af alkohol.

Med andre ord: Behandling hos Dansk MisbrugsBehandling er en behandling for ”almindelige danskere”, som har det tilfælles, at de har udviklet alkoholafhængighed.

Det var morgenerne, der var de værste, flov over jeg igen havde drukket for meget. Nu vågner jeg, og glæder mig til at se, hvad dagen bringer. Tusind tak til Dansk MisbrugsBehandling for en god og professionel behandling

____

Henriette. Alkoholiker

Et sundt liv uden alkoholafhængighed

Deltagerne i alkoholbehandlingen hos Dansk MisbrugsBehandlings centre i København, Århus, Aalborg, Odense og Kolding hører til gruppen af de mere ressourcestærke alkoholafhængige.
Sagt på en anden måde er Dansk MisbrugsBehandling ikke henvendt til de meget socialt belastede alkoholafhængige, som får et bedre behandlingsresultat i døgnbehandling.

Vi kan tilbyde dig alle de redskaber og værktøjer, der skal til for at skabe et sundt og ædrueligt liv uden problemer med alkoholafhængighed.

Ring og få hjælp

Hvis du – eller en du holder af – har problemer med alkohol, så kontakt os på 70 10 03 03. Vi tager telefonen 24 timer i døgnet.

Har du brug for yderligere information om alkoholafhængighed?

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig senest førstkommende hverdag.
    Læs om Dansk MisbrugsBehandlings privatlivspolitik.

    Del siden på Facebook