Alkoholiker behandling København

Dansk MisbrugsBehandling tilbyder alkoholikere behandling i København.

Ambulant alkoholbehandling hvor du kan bo hjemme og passe dit arbejde, mens du deltager i behandling – enten i dagtimerne eller uden for normal arbejdstid.

Har du besluttet dig for at søge hjælp til dit alkoholproblem, så kontakt vores alkohol behandling i København – vi tilbyder professionel hjælp til alkoholikere og deres pårørende.

Vi tilbyder en alkohol behandling, tilpasset til din hverdag. Vores behandlingscenter i København er centralt beliggende – 5 minutter til fods fra hovedbanen.


 

Sådan ser et behandlingsforløb ud:

  •     En forsamtale om dit alkoholforbrug og dit drikkemønster
  •     Primærbehandling med 3 ugentlige møder i 6-8 uger
  •     Individuelle behandlingssamtaler
  •     Efterbehandling i 6 måneder med møde hver 14. dag
  •     Familieprogram til nære pårørende og familie

Hør mere om vores behandling af alkoholisme i København

Tlf. 70 10 03 03

Aftal eventuelt en gratis afklarende samtale.


 

Diskretion

Da behandlingen foregår ambulant – og hvis du ønsker de,t efter normal arbejdstid – er du selv herre over, hvem du fortæller, at du har valgt at gå i alkoholbehandling.

Denne diskretion gør det for mange lidt lettere at træffe beslutningen om at gå i behandling hos Dansk MisbrugsBehandling København.


 

Ambulant alkoholbehandling efter Minnesotamodellen

Mange er af den opfattelse, at alkoholikere får det bedste resultat i døgnbehandling. Men den seneste forskning slår fast, at for de fleste personer med et alkoholmisbrug har den ambulante alkoholbehandling den samme eller endda bedre effekt end døgnbehandling

Hos Dansk MisbrugsBehandling i København benytter vi Minnesotamodellen – verdens mest benyttede behandling for alkoholikere.

Det er samtidigt betydelig billigere at deltage i dagbehandling i forhold til døgnbehandling – prisen er ca. 1/3.


 

En forsamtale er første skridt

Første skridt til et liv uden alkohol er en gratis, fortrolig og uforpligtende samtale med en af vores misbrugsbehandlere.

Her foretager vi en udredning af dit alkoholmisbrug, og du og dine pårørende har mulighed for at få svar på de spørgsmål I måtte have i forbindelse med alkoholbehandlingen.


 

Er du pårørende til en alkoholiker der har behov for behandling?

Er du i familie med en alkoholmisbruger, men er i tvivl om hvordan du griber situationen an, er du velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Vi kan hjælpe dig med helt konkrete vejledninger til den svære samtale, hvor man konfronterer en alkoholiker med sit alkoholproblem.


 

Kontakt os for at høre mere om vores behandling af alkoholikere København

 

Comments are closed.