Alkoholbehandling – Ambulant behandling af alkoholmisbrug


Dansk MisbrugsBehandling tilbyder ambulant alkoholbehandling i Aarhus, Aalborg, København, Kolding og Odense

Behandling af alkoholmisbrug i København dækker hele hovedstadenKolding - behandling for alkoholmisbrugBehandlingstilbud for alkoholmisbruger på fyn i odenseBehandling for alkoholmisbrug i Aalborgbehandling for alkoholmisbrug i AarhusLandsdækkende alkoholbehandling og alkoholafvænning

Er du pårørende til en person med alkoholproblemer, eller har du selv problemer med alkohol?

Hos Dansk MisbrugsBehandling har vi i mere end 10 år hjulpet flere tusinde danskere ud af deres alkoholproblemer igennem professionel alkoholbehandling.

Med behandlingscentre i Aarhus, Aalborg, Kolding, København og Odense tilbyder Dansk MisbrugsBehandling ambulant alkoholbehandling til alkoholmisbrugere i hele Danmark – Øst-, Midt- og Nordjylland – samt hele Fyn og Sjælland.

Dansk MisbrugsBehandling er Danmarks største udbyder af ambulant alkoholbehandling, og vi hjælper hvert år mere end 300 alkoholmisbrugere til et nyt og bedre liv uden alkohol igennem effektiv alkoholbehandling, der altid er individuelt tilpasset dine behov.

Har du eller nogen du kender brug for at komme i alkohol behandling så ring til os på 70 10 03 03.

Læs mere om Dansk MisbrugsBehandlings alkoholbehandling i:

Aarhus, København, Odense, Aalborg & Kolding


ambulant alkoholbehandling

Dansk MisbrugsBehandling tilbyder ambulant behandling af alkoholmisbrug dvs. at man bor hjemme, mens alkoholbehandlingen står på. For de mere ressourcestærke misbrugere er succesraten ved ambulant alkoholbehandling fuldt ud på højde med succesraten for døgnbehandling – og så er prisen langt under det halve.

Fordelen ved ambulant alkoholbehandling er, at man – mens man er i behandling – får støtte og hjælp til at afprøve nye livsstrategier og foretage de fornødne ændringer i sin dagligdag.

Ambulant alkoholbehandling har endvidere den fordel, at du selv bestemmer, hvem der skal vide, at du har søgt alkoholbehandling. Dette ved vi erfaringsmæssigt, betyder meget for mange af vores deltagere. Du kan passe dit job, din familie og dine forpligtelser, mens du går i alkoholbehandling hos Dansk MisbrugsBehandling.

Drikker du – eller en af dine pårørende – for meget, og vil du høre mere om vores ambulante alkoholbehandling, kan du ringe og få en snak med en af vore rådgivere om hvordan du kan få hjælp til at løse dit alkoholproblem. Telefonerne er åbne 24 timer i døgnet på 70 10 03 03.


En klient fortæller

Mads er 51 år, selvstændig ingeniør og alkoholiker. Han har løst sit alkoholproblem med hjælp fra Dansk MisbrugsBehandling – læs hans fortælling her


hash

Ambulant behandling af alkoholisme

Mange opfatter alkoholbehandling som det samme som døgnbehandling – og vi har også i Danmark en lang tradition for alkoholbehandling i døgnregi.

Man kan ikke udtale sig generelt om hvilken behandling der er mest effektiv – døgnbehandling eller ambulant alkoholbehandling – da det kommer an på den enkeltes situation og ressourcer.

Hvis man har familie og arbejde, så peger undersøgelser på, at ambulant alkoholbehandling er lige så effektiv som døgnbehandling. Har man derimod behov for abstinensbehandling, behov for løbende lægeligt tilsyn, er man uden et støttende netværk og er man meget belastet af sit misbrug, er døgnbehandling nødvendig.

Man kan også kombinere de to behandlingsformer, så man starter sin behandling i døgnregi, hvor man får ro til at komme sig og få fast grund under fødderne igen, hvorefter man overgår til et ambulant behandlingsforløb, hvor man lærer, hvad der skal til at holde sig ædru i sin dagligdag. En sådan kombinationsbehandling er ofte meget effektiv.

Læs mere her hvis du vil vide mere om forskellen mellem døgnbehandling og ambulant behandling.

Har du, eller en af dine pårørende, brug for alkoholbehandling? Ring til os allerede i dag, vores rådgivere sidder klar ved telefonerne 24 timer i døgnet på tlf.: 70 10 03 03.


Ambulant alkoholbehandling tilpasset din hverdag

Hos Dansk MisbrugsBehandling indretter vi os efter dig og dine forpligtelser i hverdagen, når du går i behandling for dine problemer med alkohol.

Har du tid om dagen, kan du følge vores dagbehandling, men passer det bedre i forhold til arbejde, studie eller familie, tilbyder vi også alkoholbehandling om aftenen, uden for normal arbejdstid.

Uanset om du vælger Dansk MisbrugsBehandlings alkoholbehandling i Aarhus, Aalborg, Kolding, Odense eller København, sørger vi for at tilrettelægge din behandling, så du kan passe dit arbejde mens din alkoholbehandling står på.

Alle ansatte er uddannede og erfarne alkoholbehandlere, der desuden selv har en fortid med misbrugsproblemer. Det betyder, at de ved, hvad du går igennem. De kender alkoholproblemer indefra og møder dig ikke kun med professionalisme, men også med empati og forståelse.


Ingen ventelister

Hos Dansk MisbrugsBehandling er der løbende indskrivning af klienter til behandling for alkohol- og andre misbrug. Når du har taget beslutningen, kan du starte i alkoholbehandling med det samme.

Ingen offentlig registrering

Al henvendelse og deltagelse i vores alkoholbehandling er anonym og fortrolig, idet Dansk MisbrugsBehandling ikke er en del af det offentlige system. Vi sætter en ære i diskretion og fortrolighed – din alkoholbehandling vedkommer kun dig og de pårørende, du vælger at involvere.


Er alkoholbehandling nu nødvendig?

Er du i tvivl om, hvorvidt du har et behandlingskrævende alkoholproblem, er vi gerne behjælpelige med en professionel udredning ved brug af internationalt anerkendte diagnoseredskaber. Ring til os på tlf. 70 10 03 03 – Telefonerne er åbne 24 timer i døgnet.


hash

Behandling, efterbehandling og familieprogram

Alkoholbehandling hos Dansk MisbrugsBehandling består af 3 møder ugentligt i 6-8 uger på dag- eller aftenhold. Herefter følger 6 måneders efterbehandling, á et møde hver 14. dag.

Vi ved af erfaring, at problemer med alkohol påvirker hele familien, og derfor tilbyder vi i forbindelse med alkoholbehandlingen også, at familie og pårørende kan deltage i vores familieprogram.

Hos Dansk MisbrugsBehandling har vi bl.a. specielle tilbud om hjælp til børn af alkoholikere, hvad end der er tale om små børn, teenagere eller voksne børn. Her møder børnene ligesindede i et trygt forum, og de får mulighed for at bearbejde nogle af de negative konsekvenser ved at vokse op med alkoholmisbrug i familien.

Vil du vide mere om vores tilbud om alkoholbehandling, vores efterbehandlingstilbud eller familieprogram så ring på 70 10 03 03 og hør mere.

Alkoholbehandling Aarhus:

Efter nogle samtaler hos Jens’ rådgiver begyndte vi at snakke sammen igen – i lang tid havde vi stort set kun skændtes

Mona, pårørende til en alkoholiker.

Vores behandling bygger på Minnesotamodellen

Dansk MisbrugsBehandling tilbyder ambulant alkoholbehandling efter Minnesotamodellen – en af de ældste og mest anerkendte behandlingsformer, der har hjulpet millioner af mennesker verden over.

Minnesotabehandling er baseret på Anonyme Alkoholikeres behandlingsfilosofi og en kombination af kognitiv adfærdsterapi med professionelle misbrugsbehandlere og gruppeterapi med ligesindede.


Professionel alkoholbehandling til en overkommelig pris

Dansk MisbrugsBehandling tilbyder professionel Minnesotabehandling til en overkommelig pris. Prisen på vores alkoholbehandling er langt under halvdelen af prisen på døgnbehandling – og succesraten er lige så god eller måske endda bedre.

Prisen på vores alkoholbehandling er langt under halvdelen af prisen på døgnbehandling – og succesraten er lige så god eller måske endda bedre.


Hvis du har en sundhedsforsikring

Hvis du har en privat sundhedsforsikring igennem dit arbejde, er alkoholbehandling oftest dækket af denne. Hos Dansk MisbrugsBehandling har vi aftaler med alle større forsikringsselskaber, der tilbyder sundhedsforsikring, og vi kan rådgive dig om, hvordan du får behandling vha. din sundhedsforsikring.

ALLE oplysninger om din sundhedsforsikring, og hvordan du bruger den, er fortrolige, og din arbejdsgiver bliver ikke informeret om, at du deltager i alkoholbehandling, selvom den finansieres igennem din forsikring!


Offentlig transport lige til døren

Dansk MisbrugsBehandlings afdelinger i Aarhus, Aalborg, Odense, Kolding og København er alle centralt beliggende, med let adgang med offentlig transport.


Ambulant Alkoholbehandling Østjylland

Dansk MisbrugsBehandling Aarhus
Hack Kampmanns Plads 1, 1.tv.
8000 Aarhus C

Ligger i den gamle Toldbod på havnen i Aaarhus. Parkering i Dokk1 bare 2 minutters gang derfra. De fleste bybusser stopper lige overfor.


Ambulant Alkoholbehandling Nordjylland

Dansk MisbrugsBehandling Aalborg
Jens Bangs Stenhus
Adelgade 2
9000 Aalborg

Jens Bangs Stenhus ligger mindre end 10 minutter til fods fra hovedbanen og de fleste bybusser holder lige over for.


Ambulant Alkoholbehandling Midtjylland / Sønderjylland

Dansk MisbrugsBehandling Kolding
Mazantigade 5
6000 Kolding

Ligger 200m fra stationen, lige over for rutebilstationen, og der er parkering i gården. Indkørsel til p-plads fra Behrensvej.


Ambulant Alkoholbehandling Sjælland

Dansk MisbrugsBehandling København
H.C. Andersens Boulevard 37
1553 København K

5 minutter til fods fra hovedbanegården, mange bybusser lige til døren og gode parkeringsmuligheder.


Ambulant Alkoholbehandling Fyn

Dansk MisbrugsBehandling Odense
Vestergade 73
5000 Odense

10 minutter til fods fra banegården, mange bybusser lige til døren. Lige ved indgangen til Brandts Passage.


Kontakt os på tlf . 78 75 22 52 alle dage for en snak om alkoholbehandling – det er anonymt og fortroligt, gratis og uforpligtende.


Gem

Comments are closed.