Alkoholbehandling – Ambulant behandling af alkoholmisbrug


Ambulant Alkoholbehandling Aarhus, Aalborg, København, Kolding og Odense

Behandling af alkoholmisbrug i København dækker hele hovedstadenKolding - behandling for alkoholmisbrugBehandlingstilbud for alkoholmisbruger på fyn i odenseBehandling for alkoholmisbrug i Aalborgbehandling for alkoholmisbrug i AarhusLandsdækkende alkoholbehandling og alkoholafvænning

Dansk MisbrugsBehandling er Danmarks førende misbrugsbehandlingscenter med speciale i ambulant alkoholbehandling. Med behandlingscentre i Aarhus, Aalborg, Kolding, København og Odense tilbyder Dansk MisbrugsBehandling ambulant alkoholbehandling til alkoholmisbrugere i Øst- og Midt- og Nordjylland – samt hele Fyn og Sjælland.

Dansk MisbrugsBehandling er Danmarks største udbyder af ambulant alkoholbehandling, og hjælper hvert år mere end 300 alkoholmisbrugere til et nyt og bedre liv uden alkohol.

Har du eller nogen du kender brug for at komme i alkohol behandling så ring til os på 70 10 03 03

Læs mere om Dansk MisbrugsBehandlings alkoholbehandling i:

Aarhus, København, Odense, Aalborg & Kolding


Ambulant alkoholbehandling

Dansk MisbrugsBehandling tilbyder ambulant behandling af alkoholmisbrug dvs. man bor hjemme, mens alkoholbehandlingen står på. For 90 % vedkommende er succesraten ved ambulant alkoholbehandling fuldt ud på højde med succesraten for døgnbehandling – og så er prisen langt under det halve.

Fordelen ved ambulant alkoholbehandling frem for døgnbehandling er, at man – mens man er i behandling – får støtte og hjælp til at afprøve nye livsstrategier og foretage de fornødne ændringer i sin dagligdag.

Ambulant alkoholbehandling har endvidere den fordel, at du selv bestemmer, hvem der skal vide, at du har søgt alkoholbehandling. Dette ved vi erfaringsmæssigt, betyder meget for mange af vores deltagere.

Har du et før højt alkoholforbrug og har du brug for at høre mere om ambulant alkoholbehandling? Ring til vores rådgivere allerede i dag og få en uforpligtende samtale om, hvad der er det rette for dig. Telefonerne er åbne 24 timer i døgnet på 70 10 03 03

51 år, selvstændig ingeniør og alkoholiker – læs hans fortælling her


Ambulant behandling af alkoholisme

Mange opfatter alkoholbehandling som det samme som døgnbehandling – og vi har også i

Yngre kvinde. Alkohol misbrug

I den ambulante behandling, kunne jeg passe mit job samtidig med, at jeg gik i behandling. i

Danmark en lang tradition for alkoholbehandling i døgnregi. Men dette skyldes i høj grad tradition og vanetænkning og er ikke sundhedsfagligt begrundet.

Sundhedsstyrelsen fastslår i sin rapport ”Alkoholbehandling – en medicinsk teknologivurdering”:

”Analyserne konkluderer derfor, at der generelt ikke er forskel på effekten af døgn- og ambulant behandling for alkoholafhængighed”

Man anslår, at op imod 90 % af de danske alkoholikere kan behandles ambulant med samme behandlingsprognose som i døgnbehandlingen.

Erfaringsmæssigt betyder det, at kun de allermest belastede alkoholikere, dvs. de der ikke har noget ædrueligt netværk, de der på grund af deres misbrug i mange år ikke har haft tilknytning til arbejdsmarkedet, og de der ikke har et egentligt livsindhold , har bedre effekt af alkoholbehandling på døgncenter end af ambulant alkoholbehandling.

Har du, eller en af dine pårørende, brug for alkoholbehandling? Ring til os allerede i dag, vores rådgivere sidder klar ved telefonerne 24 timer i døgnet på tlf.: 70 10 03 03.

Læs mere her hvis du vil vide mere om forskellen mellem døgnbehandling og ambulant behandling af alkoholmisbrug.


Ambulant Alkoholbehandling tilpasset din hverdag

Hos Dansk MisbrugsBehandling indretter vi os efter dig og dine forpligtelser i hverdagen.

Har du tid om dagen, kan du følge vores dagbehandling, men passer det bedre i forhold til arbejde, studie eller familie, tilbyder vi også alkoholbehandling om aftenen, uden for normal arbejdstid.

Uanset om du vælger Dansk MisbrugsBehandlings alkoholbehandling i Aarhus, Aalborg, Kolding, Odense eller København, sørger vi for at tilrettelægge din behandling, så du kan passe dit arbejde mens behandlingen står på.


Ingen ventelister

Hos Dansk MisbrugsBehandling er der løbende indskrivning af klienter til behandlingen. Når du har besluttet dig, kan du starte i alkoholbehandlingen med det samme.


Ingen offentlig registrering

Al henvendelse og deltagelse i vores alkoholbehandling er anonym og fortrolig, idet Dansk MisbrugsBehandling ikke er en del af det offentlige system.


Er alkoholbehandling nu nødvendig?

Er du i tvivl om, hvorvidt du har et behandlingskrævende alkoholproblem, er vi gerne behjælpelige med en professionel udredning ved brug af internationalt anerkendte diagnoseredskaber. Ring til os på tlf. 70 10 03 03 – Telefonerne er åbne 24 timer i døgnet.


Behandling, efterbehandling og familieprogram

Alkoholbehandling Aarhus. Par i samtale med alkoholrådgiver.

Alkoholbehandling Aarhus. “Efter nogle samtaler hos Jens’ rådgiver begyndte vi at snakke sammen igen – i lang tid havde vi stort set kun skændtes”. Mona, pårørende til en alkoholiker.

Alkoholbehandlingen består af 3 møder ugentligt i 6-8 uger på dag- eller aftenhold. Herefter følger 6 måneders efterbehandling, á et møde hver 14. dag.

I forbindelse med alkoholbehandlingen tilbyder vi også at familie og pårørende kan deltage i vores familieprogram.

Hos Dansk misbrugsbehandling har vi bl.a. også specielle tilbud om hjælp til børn af alkoholikere, hvad end der er tale om små børn, teenagere eller voksne børn.

Vil du vide mere om vores tilbud om, alkoholbehandling, vores efterbehandlingstilbud eller familieprogram så ring på 70 10 03 03 og hør mere.


Ambulant Minnesotabehandling

Dansk MisbrugsBehandling tilbyder ambulant alkoholbehandling efter Minnesotamodellen – en af de ældste og mest anerkendte behandlingsformer, der har hjulpet millioner af mennesker verden over.


Professionel alkoholbehandling til en overkommelig pris

Dansk MisbrugsBehandling tilbyder professionel Minnesotabehandling til en overkommelig pris. Prisen på vores alkoholbehandling er langt under halvdelen af prisen på døgnbehandling – og succesraten er lige så god eller måske endda bedre.


Offentlig transport lige til døren

Dansk MisbrugsBehandlings afdelinger i Aarhus, Aalborg, Odense, Kolding og København er alle centralt beliggende, med let adgang med offentlig transport.


Ambulant Alkoholbehandling Østjylland

Dansk MisbrugsBehandling Aarhus
Hack Kampmanns Plads 1, 1.tv.
8000 Aarhus C

Ligger i den gamle Toldbod på havnen i Aaarhus. Parkering i Dokk1 bare 2 minutters gang derfra. De fleste bybusser stopper lige overfor.


Ambulant Alkoholbehandling Nordjylland

Dansk MisbrugsBehandling Aalborg
Jens Bangs Stenhus
Adelgade 2
9000 Aalborg

Jens Bangs Stenhus ligger mindre end 10 minutter til fods fra hovedbanen og de fleste bybusser holder lige over for.


Ambulant Alkoholbehandling Midtjylland / Sønderjylland

Dansk MisbrugsBehandling Kolding
Mazantigade 5
6000 Kolding

Ligger 200m fra stationen, lige over for rutebilstationen, og der er parkering i gården.


Ambulant Alkoholbehandling Sjælland

Dansk MisbrugsBehandling København
H.C. Andersens Boulevard 37
1553 København K

5 minutter til fods fra hovedbanegården, mange bybusser lige til døren og gode parkeringsmuligheder.


Ambulant Alkoholbehandling Fyn

Dansk MisbrugsBehandling Odense
Vestergade 73
5000 Odense

10 minutter til fods fra banegården, mange bybusser lige til døren. Lige ved indgangen til Brandts Passage.


Kontakt os på tlf . 70 10 03 03 alle dage for en snak, som er fortrolig, gratis og uforpligtende.


Der er lukket for kommentarer.